Haberler

Koronavirüsü yenen Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu görevine döndü

Güncelleme:

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 25 gün önce yakalandığı koronavirüsü yenerek belediyedeki mesaisine yeniden başladı.

Tunceli Belediye Başkanı TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, 22 Haziran'da Erzincan'dan Tunceli'ye döndükten sonra yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Hastanede yapılan test sonucu Başkan Maçoğlu'nda koronavirüs tespit edildi.

Maçoğlu, tedaviye alındığı Tunceli Devlet Hastanesi'nde 27 Haziran günü taburcu olduktan sonra evinde karantinaya alındı. Evinde bir süre karantinada kalan Maçoğlu, en son yaptığı koronavirüs testinin negatif çıkmasının ardından, doktorlarının da onayıyla bugün Tunceli Belediyesi binasına gelerek, mesaisine başladı. 25 gün aradan sonra belediye gelen Başkan Maçoğlu, alkışlarla karşılandı.

"FİZİKİ MESAFEYE DİKKAT EDECEĞİZ, KURALLARA UYACAĞIZ"

Maçoğlu, belediye önünde yaptığı konuşmada koronavirüsle nasıl mücadele ettiğini anlatırken, sağlık çalışanları da teşekkürlerini illeti. Başkan Maçoğlu, "Hastalığım süresinde beni arayan dostlarım pozitif enerji verdiler. Arayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Özellikle çok iyi bir tedavi süreci geçirdiğim ve inanılmaz bir enerji ile hem bana hem diğer bütün hastalara yakın ilgi gösteren bütün sağlık emekçilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Koronavirüs salgını devam ettiği sürece bu hastalığı hepimiz kapabiliriz. Hepimiz için bir risk süreci var. Ben koronavirüs kapmamak için çok dikkat etmeye çalıştım ama demek ki çok dikkat etmemişiz ve hastalığı kapmışım. Daha dikkat etmemiz gerek, kurallara kesinlikle herkes harfiyen uymalı. Bundan sonra ben ve çevremde olan herkes fiziki mesafeye daha dikkat edeceğiz, kurallara uyacağız" dedi.

"KIZIMA VE EŞİME BULAŞTIRDIĞIM İÇİN SUÇLULUK HİSSETTİM"

Maçoğlu, koronavirüs salgınını eşine ve kızına bulaştırdığından dolayı suçluluk hissettiğini söyledi. Eşi ve kızının da son yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını anlatan Maçoğlu, tedbir amacıyla 10 gün daha evde kalacaklarını ifade etti. Maçoğlu, "Bu hastalığı eşime ve kızıma bulaştırdım, bundan dolayı çok üzgünüm ve suçluluk duygusu hissettim. Yaptığımız son 3 test negatif çıktı. Eşim ve kızımda da negatif çıkınca her ihtimale karşı yine de 10 gün daha karantinada kalacaklar. Sağlık personeli arkadaşlara danışarak onay alıp, işi başladım" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Devlet Hastanesi Fatih Mehmet Maçoğlu Koronavirüs Tunceli Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title