Haberler

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hacıları ziyaret etti

Güncelleme:

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getiren Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Söğüt, 'Sizlerle birlikte bu ilçeyi yönetiyor, güzelleştiriyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizler için her zaman önemli' dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getiren Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Söğüt, "Sizlerle birlikte bu ilçeyi yönetiyor, güzelleştiriyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizler için her zaman önemli" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hac vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı ziyaret etti. Başkan Söğüt, kutsal topraklardan dönen hacıların duygu ve anılarını dinledi. Başkan Söğüt, ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi, istek ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini belirten Başkan Söğüt, "İlçemizin her noktasında her fırsatta vatandaşlarımızın yanındayız. Sizlerle birlikte bu ilçeyi yönetiyor, güzelleştiriyoruz. Sizlerin talep ve önerileri bizler için her zaman önemli" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunus Pehlivan Yunus Pehlivan Şener Söğüt Körfez Söğüt Hac Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title