Haberler

Konya Yaralı Kazazede, Ben Namazımı Kıldım, Günahım Neydi Allahım Diye Gözyaşı Döktü

Yaralı kazazede, Ben namazımı kıldım, Günahım neydi Allahım diye gözyaşı döktüKonya'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Yaralı kazazede, Ben namazımı kıldım, Günahım neydi Allahım diye gözyaşı döktü

Konya'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 43 yaşındaki Fadimana Yaylacı, sağlık ekiplerinin müdahalesi sırasında gözyaşlarını tutamayarak, Allahım ölüm öyle kolay mıydı Sen affet Allahım. Ben namazımı kıldım. Günahım neydi Allahım demesi dikkat çekti.

Kaza, saat 21.15 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sedirler ile Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre Sedirler Caddesi istikametinden Adana Çevreyolu istikametine seyir halinde olan 21 yaşındaki Emre Coşkun idaresindeki 42 CRA 88 plakalı otomobil, Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi üzerinde seyreden, 45 yaşındaki Ali Aygün idaresindeki 42 EZ 613 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Ali Aygün idaresindeki otomobil, kaldırım üzerinde güçlükle durabildi. Emre Coşkun kazayı yara almadan atlatırken, diğer otomobilde bulunan sürücü Ali Aygün ve yolcular Aysel Aygün (42), Yusuf Yaylacı (45), Fadimana Yaylacı (43) ve Rümeysa Yaylacı (14) yaralandı.

ALLAHIM ÖLÜM ÖYLE KOLAY MI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alındı. Yerde yatarak sağlık ekibini bekleyen Fadimana Yaylacı, sedyeye alındığı sırada, Allahım ölüm öyle kolay mıydı Sen affet Allahım. Hamd olsun sana. Ben namazımı kıldım. Bu neden böyle oldu Günahım neydi Allahım Yarabbim buna da şükür demesi dikkat çekti. Kızının elini de bir an olsun bırakmayan Yaylacı, ambulansa alınarak hastaneye götürüldü.

Yaralılar ambulansla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Aygün Karatay Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title