Haberler

Konya'da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Zanlı Tutuklandı

Güncelleme:

Konya'nın Kadınhanı ve Beyşehir ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kadınhanı ilçesindeki bir evde yapılan aramalarda uyuşturucu hap ve eroin ele geçirdi. Beyşehir ilçesinde ise İzmir'den uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen bir araçta yapılan aramada uyuşturucu bulundu. S.E, C.K. ve Y.E.G. gözaltına alındı ve tutuklandı.

Konya'nın Kadınhanı ve Beyşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kadınhanı ilçesindeki bir evde yaptığı aramalarda bir miktar uyuşturucu hap ile eroin ele geçirdi.

Beyşehir ilçesinde ise İzmir'den uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen bir araçta yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu hap ile uyuşturucu bulundu.

Operasyonlarda S.E, C.K. ve Y.E.G. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadınhanı Jandarma İzmir Konya Tutuklama Güvenlik Adliye Uyuşturucu Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title