Haberler

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 5 bin 500 uyuşturucu hap, metamfetamin, eroin, esrar, ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve mermiler ele geçirildi.

Konya'da özel harekat polisi destekli uyuşturucu operasyonu

KONYA - Konya'da özel harekat polisi destekli gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen merkez Karatay ilçesinde bulunan mahalleye 60 ekip, 2 narkotik dedektör köpeği ve 250 personelin katılımıyla operasyon düzenledi. 14 adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, mahallenin tüm giriş ve çıkışları tutuldu. Özel harekat polisleri eşliğinde baskın yapılan adreslerde narkotik köpekleri eşliğinde didik didik arama yapıldı. Aramalarda, 5 bin 500 adet uyuşturucu hap maddesi, 2 parça metamfetamin maddesi, 3 parça eroin maddesi, bir miktar esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Operasyon çerçevesinde "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma" suçundan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu satıcılarının kökünü kurutana kadar operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Konya Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title