Haberler

Kocaeli'den Kısa Kısa

Gölcük ilçesindeki Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu'nda oluşturulan Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z) ile Bilim ve Teknoloji Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

Gölcük ilçesindeki Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu'nda oluşturulan Zenginleştirilmiş Kütüphane (Z) ile Bilim ve Teknoloji Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

Törene, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, okul müdürü Orhan Temiz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Altıntaş, burada yaptığı konuşmada, kitap okumanın önemini vurgulayarak, bu tarz çalışmalarla öğrencilerin daha fazla kitap okumasını amaçladıklarını belirtti.

Öğrencilerin teknolojiyi kullanarak öğrendikleri bilgileri arttıracaklarını ifade eden Altıntaş, "Bilimin asıl amacı çok iyi çalışmak, ülkemize ve milletimize faydalı olmaktır. Siz değerli öğrencilerimizin, bu konuda her zaman bilgili ve becerili olduğuna yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Altıntaş ve protokol üyelerince açılış kurdelesi kesildi.

Gölcük'te okul öncesi eğitim şenliği

Gölcük'te okul öncesi eğitim şenliği düzenlendi.

Anıtpark'ta düzenlenen etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Saraylı Yunus Emre Anaokulu Müdürü Serap Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, okul öncesi eğitimin, çocuğun kişiliğinin temellerin atılması, ana dilinin gelişmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

Okul öncesi dönemin çocuğun gelişiminde en çok dikkat isteyen ve ihmal edilmemesi gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Çocuğun kendini tanıması kendi potansiyelinin ve geliştirmesi gereken yönlerinin farkına varması büyük ölçüde bu dönemlerde gerçekleşir. Bu dönem içinde çocuğa verilecek olan fırsatlar ve olumlu yetişkin desteği çocuğun yaşama en iyi şekilde hazırlanmasını sağlar." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrenciler gösteri yaptı.

Darıca'da ramazan hazırlıkları

Darıca Belediyesi, ramazanda 12 mahallede sokak iftarı verecek.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan süresince 12 mahallede düzenleyecekleri sokak iftarlarında, her akşam farklı bir yörenin lezzetini vatandaşlara sunacaklarını söyledi.

Sahurda ise sahilde kuracakları çadırda 500 kişilik kahvaltı vereceklerini belirten Karabacak, "Mübarek ramazan ayı münasebetiyle Darıca Belediyesi olarak bu toprakların kadim değerlerini ve eşsiz yemek kültürünü yeniden hatırlamak istedik. Ramazan ayında Anadolu'nun Lezzet Mirasını Darıca'ya taşımaya karar verdik." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Altıntaş Darıca Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title