Haberler

''Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni'' Yeni Sezonuna Başladı

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni yeni sezona giriş yaparak yine bomba gibi esprileri ile gündemin nabzını tutmaya başladı.

Ekranların sevilen programı Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni yeni sezona giriş yaparak yine bomba gibi esprileri ile gündemin nabzını tutmaya başladı. Hafta içi her gün Kanal D Ana Haber öncesi yayınlanan bölümlerde gündeme ilişkin olaylar, halkın gözünden mizahi bir şekilde yansıtılıyor.

Varol Yaşaroğlu'nun yapımcılığını yürüttüğü Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan programda Koca Kafalar ikilisini Berk Tokay ve Vural Yaşaroğlu yıllardır başarıyla canlandırıyorlar. Yüksek reytingi ile dikkat çeken Koca Kafalar ile Baba haber Bülteni, daha yıllarca yüzümüzü gülümsetmeye devam ederek, reyting listelerindeki yerini korumaya devam edeceğe benziyor.

VAROL YAŞAROĞLU

1968 yılının Mart ayında İzmir'de doğdu. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdi. İ.T.Ü İnşaat Mühendisliği'nden 1989 yılında mezun oldu. İ.Ü. İktisat Fakültesi-Para Banka Bölümü'nde master yaptı. "Bilişim dünyası ile mizah dünyasını birleştiren" kreatif uygulamaları ile özelikle TV, internet, mobil ortamlarında, yazılı ve görsel mecralar için projeler üreten Grafi2000 Prodüksiyon firmasının kurucusu. Firması ile "Grafi2000.com - İnternet sitesi", "Koca Kafalar ile Baba Haber Bülteni - TV Programı", "Öyle Bir Geçer Zaman Ki - TV Dizisi, Fırıldak Ailesi" gibi birçok projeye imza attı.

İLKLERE İMZA ATTI

Karikatür yaparak para kazanırken Cihat Hazardağlı'nın ürettiği 'Plastip Show' programına destek vermeye başlıyor. Ardından Burak Akkul ve Erdil Yaşaroğlu'nu da katıp VEB Mizah Yazan Grubu'nu kuruyorlar, ilerleyen aylarda aralarına Murat Dişli ve Rauf Olcay'ın da gelmesiyle MR. VEB oluşuyor ve birlikte Beyaz Show, Alkışlar, Cem Özer Show, Televizyon Çocuğu ve Çılgın Bediş gibi birçok televizyon programının formatında ve senaryo yazımında çalışıyorlar.

Yaşaroğlu'nun en önemli adımı ise 1999 sonunda kardeşi Vural Yaşaroğlu ve Berk Tokay'la birlikte kurduğu Grafi2000 Prodüksiyon. Şirketin işi internet sitesi Grafi2000.com'u kurmak oluyor. Ardından animasyon işinde pek çok ilke imza atıyor ekip.

ANİMASYON YENİ TREND

Yaşaroğlu ve ekibinin son projesi ise Türkiye'nin yetişkinlere yönelik ilk çizgi film dizisi Fırıldak Ailesi oldu. Televizyonla yayın hayatına merhaba diyen Fırıldak Ailesi yeni dönemde internet ortamında haftalık olarak yayınlanacak. CookPlus.com'un sponsor olduğu program 4 Eylül'de başladı. Dizi 10 dakikalık bölümler halinde yayınlanıyor.

KENDİ KANALINI KURDU

Internet de en az televizyon kadar önemli bir mecra haline gelmeye başladı. Ayrıca internetin yeni televizyonlara rakip yeni kanallar yaratacağını söyleyen Varol Yaşaroğlu, "Fırıldak Ailesi www.youtube.com/grafi2000 kanalında yayınlanacak. Bu platformları geleceğin kanalları gibi görüyorum. Biz işe dijitalle başladık sonra televizyona geçtik. Tekrar dijitale ağırlık vereceğiz" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Varol Yaşaroğlu Kanal D İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title