Haberler

Kızılcabölük Başkanı Duran: Örnek Bir İstikrara Sahibiz

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Arsinspor'u 2-0 mağlup ederek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan liderlik koltuğunu geri alan Kızılcabölükspor'da Başkan Osman Duran, örnek bir istikrara sahip olduklarını söyledi.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Arsinspor'u 2-0 mağlup ederek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan liderlik koltuğunu geri alan Kızılcabölükspor'da Başkan Osman Duran, örnek bir istikrara sahip olduklarını söyledi. 2010 yılında Denizli 2'nci Amatör Küme'de mücadele ederken her sezon şampiyon olarak 2013'te tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e yükselen sarı kırmızılılarda Başkan Duran, "İstikrar abidesi olduk. Her sezon üstüne koyarak gidiyoruz. Profesyonel ligdeki ilk sezonumuzda düşmemeye oynadık. Geçen sezon play off'u son maçta kaçırdık. Bu sezon şampiyonluğun en önemli adaylarındanız. Ele geçirdiğimiz liderliği sezon sonuna kadar bırakmaya niyetimiz yok" dedi.

Grupta son oynadığı 13 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi alan Denizli temsilcisinde Bölgesel Amatör Lig'den bu yana yönetim ve teknik heyette değişime gitmediklerini sözlerine ekleyen Osman Duran, "Başarımızın en önemli nedeni istikrar. Kulüpler bir sezonda 2-3 antrenör değiştirirken amatör ligden beri aynı yönetim ve teknik kadroyla çalışıyoruz. Modelimiz Türkiye'ye örnektir. Bizim gibi Süper Lig'deki tek Ege temsilcisi Akhisar Belediyespor da her sezon üstüne koyarak yol kat ediyor.

Türk futbolunu futboldan anlayanlar yönetmelidir. Kalan 8 haftada da hata yapmayıp 2'nci Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Duran Arsinspor Denizli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title