Haberler

Kısıtlamasız ilk cumartesi gününde Bakan Koca'dan manidar uyarı: Devamı, kıymetini bilmemize bağlı

Güncelleme:

Kademeli normalleşme kapsamında cumartesi uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Bakan Koca ise vatandaşlara sosyal medya hesabından "Beklediğimiz cumartesilerin ilki! Devamı, kıymetini bilmemize bağlı" ifadelerini paylaşarak uyarılarda bulundu.

1 Mart itibariyle koronavirüsle mücadele kapsamında kademeli normalleşme dönemine geçildi. Buna göre iller risk haritasına göre mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renkleri ile 4 gruba ayrıldı. Kısıtlamalar da bu kategorilere göre kademeli olarak kaldırıldı.

İKİ GRUP CUMARTESİ GÜNÜ DIŞARI ÇIKABİLECEK

Aylardır devam eden hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması da düşük ve orta riskli illerde tamamen kaldırıldı. Yüksek ve çok yüksek riskli illerde ise cumartesi uygulanan yasak kaldırıldı. O illerde pazar günleri kısıtlama devam edecek.

"DEVAMI, KIYMETİNİ BİLMEMİZE BAĞLI"

Kısıtlamaların kaldırıldığı ilk cumartesi ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan vatandaşlara tatlı bir uyarı geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklama Koca, şu ifadelere yer verdi: "Beklediğimiz cumartesilerin ilki! Devamı, kıymetini bilmemize bağlı"

Kısıtlamasız ilk cumartesi gününde Bakan Koca'dan manidar uyarı: Devamı, kıymetini bilmemize bağlı

VALİ DE UYARDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabında, "Günaydın Sevgili İstanbullular, Kısıtlamasız ilk Cumartesi sabahımızda, açık ve kapalı alanlardaki uyarılarımızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Kısıtlamasız ilk cumartesi gününde Bakan Koca'dan manidar uyarı: Devamı, kıymetini bilmemize bağlı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Haberler

500

Yorumlar (25)

YOĞURTÇU:

SAYIN BAKANIM, ÖNCE ŞU MİTİNGLER VE CENAZELER İÇİN DE BİR İKİ CÜMLELİK UYARI YAPMAYI DENESEN . . .

19
2
yanıtYanıtla
aynen:

yoğurtçu haklı

yanıt1
yanıt1
Ulubey:

Burda vatandaşın hiçbi suçu yok sizin vatandaşı suçlamak ta haddinize degil kendi iş bilmezliginizi beceriksiz hükümetinizin her konuda olan başarısızlıgını vatandaşa maal edemezsiniz siz gidinde kalabalık kongreleri yapanları otelleri hınca hınç dolduranları uyarın ondan sonra vatandaşa uyarın

14
6
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Temiz konuştun

yanıt2
yanıt1
Sahi:

Bir uyarıda akp mitinglerine yapsaydı keşke. . .

10
4
yanıtYanıtla
ali:

helal olsun alınan nefesin ve yaşamında kıymetini belirliyorsunuz.

yanıt3
yanıt1
..:

Parti konser verenlere de 2 laf et sen

yanıt4
yanıt1
HİÇ:

hata yaptınız açmakla. .

11
2
yanıtYanıtla
Haberci:

Kongrede otelde zengine yasak yok bize gelince yasak ohhh ne ala dünya

11
2
yanıtYanıtla
Filozof:

Millet aç sayın bakan günlük yaşayan insanlar var kime kaç lira yardım ettiniz millet hesap sorar sandıkta hafta sonu yasak yap 10 Dan 17 marketleriniz açık para bassın diğer esnaf kapalı nasıl bi yöntem bu anlamadık ekonomi bitti .. hayırlı işler markette poşet 25 kuruş fırında bedava fırıncı 2 TL ye ekmek 1 poşet ,marketten 100 TL alışveriş poşet 25 kuruş ,, söylenecek çok şey varda sonra adımız kominist e çıkıyor

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title