Haberler

Nikahına giden genç, şarampole yuvarlanan araçta can verdi

Güncelleme:

Kırşehir'de şarampole devrilen araçta sürücü Muhammed İnce hayatını kaybetti. İnce'nin 1 hafta önce nişanladığı ve bugün kıyılacak nikahı için kent merkezine giderken kaza geçirdiği öğrenildi.

Kırşehir'de otomobilin şarampole devrildiği kazada 1 hafta önce nişanlanıp, bugün kıyılacak nikahı için kent merkezine giden sürücü Muhammed İnce (26), hayatını kaybetti.

ŞARAMPOLE YUVARLANAN ARAÇTA CAN VERDİ

Sabah saat 07.00 sıralarında Kırşehir-Aksaray kara yolu Dedeli köyü yakınlarında Muhammed İnce idaresindeki otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İncelemede, İnce'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Nikahına giderken kazada öldü

NİKAHINA GİDİYORMUŞ

1 hafta önce Ayşegül Çevre ile nişanlanıp, bugün nikahı için Dedeli köyünden Kırşehir merkezine gitmek için yola çıktığı belirtilen İnce'nin cenazesi, otopsi için Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Nikahına giderken kazada öldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırşehir Ölüm Soruşturma Trafik Kaza Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Sayan Ahmet:

Mekani cennet olsun Ama burası şarampol deği tarla

10
5
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

ARABA KULLANIRKEN TELEFONLA OYNAMA DEVAM EDİN EMİ !!!!!!

yanıt6
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title