Haberler

Kırklareli'nde Spor Hizmetleri Protokolü İmzalandı

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Milli Eğitim Müdürlüğü ile spor hizmetleri protokolü imzaladıklarını bildirdi.

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muammer Aydın, Milli Eğitim Müdürlüğü ile spor hizmetleri protokolü imzaladıklarını bildirdi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, protokol ile öğrencilerin spor tesislerinden daha çok faydalanacağını söyledi.

Okullarda spor kültürünü, gençlik ve spor etkinliklerini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla protokolün yapıldığını ifade eden Aydın, öğrencilerin derslerin yanı sıra sportif faaliyetlerde de bulunmasını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.

Sportif aktivitelerin öğrencilerin başarısını daha çok artıracağına inandıklarını belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin spora yönlendirilmelerine çok büyük önem veriyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile spor hizmetleri protokolü imzaladık. Protokol ile öğrenciler bütün spor tesislerimizden aktif bir şekilde faydalanabilecek. Öğrenciler alan derslerini bizim sahalarımızda gerçekleştirebilecek. Ayrıca öğrenciler antrenörlerimizden de faydalanabilecek. Spor salonlarımız artık hiç boş kalmayacak. Daha etkin bir şekilde kullanılacak."

Aydın, imzalanan protokolün herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Muammer Aydın Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title