Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Memleketi Nazimiye Belediye Başkanı İstifa Etti

Güncelleme:

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Cafer Kırmızıçiçek, bu akşam saatlerinde partisinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, bu akşam saatlerinde partisinden istifa ettiğini açıkladı.

"HDP'NİN BARAJI AŞABİLMESİ İÇİN İSTİFA KARARI ALDIM"

İlçede iki dönemdir CHP'den Belediye Başkanı seçilen Kırmızıçiçek, yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki süreç içinde Türkiye'deki siyasi dengelerin hızla değişmesi ve HDP'nin barajı aşabilmesi için CHP'den istifa etme kararı aldım. Bundan sonra bağımsız kalacağım ancak HDP için siyasi çalışma yapacağım. Akşam saatlerinde istifa dilekçemi CHP Tunceli il örgütüne ilettim. Ayrıca CHP il yönetimi ile de bir süredir, ciddi siyasi anlaşmazlık yaşıyorduk" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Cafer Kırmızıçiçek Nazimiye Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (63)

CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

Bir dersimli olarak binlerce gencimizin olumune sebep olan yuzlerce koyumuzun bosaltilmasinin ve on binlerce insanin goc etmesine neden olan bir o kadarda dersime ve alevi kimligine ayrimci olan hdp zihniyetine asla oy vermeyecegim. Chp il baskani gorevden alinmadigi takdirde mhp adayi namik kemal zeybege oy verecegim

34
84
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

Bu chp harbiden parti degil bir il baskani partiyi alt ust etti. Cafer kirmizicicek te delikanli adam degilmis ki bu il yonetimi ile calismamiz mumkun degil diyecegine istifasini hdp ye destek olmaya baglamasida ayri bir utanc konusu dersim hdp den ne gorduku utanmadan kalkmis hdp destekleme karari aldim diyorsun. Bugun nazimiyede koy kalmadiysa ilce de bir avuc insan aclik ve sefaletle bogusuyor ise bunlar hepsi hdp nin dersime armaganidir.

19
54
yanıtYanıtla
munzurlu:

can dersimli belli senin mhp li olduğun takma adla yorum yapıp prim yapmana gerek yok başkan sizde olunca düzgün adam ama hdp ye geçince farklı deme biraz dik durunda dün desteklediğiniz adamı bugün yerden yere vurmayın

55
12
yanıtYanıtla
mustafa:

Daha öncede bağımsız idi, chp ye geçti, şimdi de hdp ye göz kırpıyor, orada da durmaz. . doğru istikamet akp. . Daha önce de ovacık belediye başkanı chp den belediye başkanı oldu. . sonra bdp ye geçti. . sonra belediye seçimlerinde bdp den belediye başkanlığına aday oldu. . seçimi kaybetti. . Halk öyle bir zopa attı ki, '' biz seni chp den belediye başkanı yaptık, sen sonra bdp ye geçtin'' seçimde sana güzel bir ders verdik, diyerek şamarı yapıştırdılar. . Öyle bir şamar ki fizandan sahra çölüne kadar duyuldu. . '' ey gafil ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol''

26
24
yanıtYanıtla
REALITEmobilWeb@haberler.com:

HDP barajı aşacak

35
13
yanıtYanıtla
ovacikmobilWeb@haberler.com:

Aradaslar bu topraklarin çocuğu sayin Kilicdaroglu na destek olalim

11
37
yanıtYanıtla
MerdomobilWeb@haberler.com:

Helal sana onurlu bir davranış

34
10
yanıtYanıtla
Delikanli Mobil-IOS:

Sayin belediye baskanim saygi ile selamliyorum seni sende gercekleri gördün Sonunda

34
5
yanıtYanıtla
dersimlimobilWeb@haberler.com:

Ebe zat herif zamaninda nie hdp den girmedin belediye secimlerine

33
4
yanıtYanıtla
ramazan:

senin gibi adamların zaten chp de kalması büyük yanlış olur, isabet olmuş.

15
20
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title