Haberler

Kılıçdaroğlu Milas'ta İktidara Yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Milas ilçesinde gezi maratonuna başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'nın Milas ilçesinde gezi maratonuna başladı. Milas Belediyesinin yaptığı çarşı düzenlemesinin açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, burada Türkiye gündemini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, hükümete yüklenerek, "Çözüm süreci dediğiniz sürecin gerçeklerini bizlere de açıklayın" dedi.

Sabah saat 10 sıralarında Milas Bodrum Havalimanından konvoylarla ilçeye gelen Kılıçdaroğlu, hazırlanan alandan halka seslendi. Çarşı gezisi ile önce halkı selamlayan Kılıçdaroğlu daha sonra parti üst düzey yöneticileri ve bölge milletvekili ve belediye başkanları ile ilçe yöneticileri eşliğinde alana giriş yaptı. Halkı ilk olarak parti yetkililerinin yanı sıra bölge siyasetçilerinin selamladığı platformda mikrofona ilk gelen isim Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat oldu. Başkan Tokat, çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra sözü CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bıraktı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ilk olarak belediyeye çağdaş belediyecilik anlayışında yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, ardından ülke gündemini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, yaklaşık yarım saat süren konuşmanın ardından Menteşe Caddesi, Kadıağa

ve Cumhuriyet caddelerinin açılışını temsili kurdele keserek yaptı. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler

yarım saat süren esnaf gezisinin ardından Muğla'nın Yatağan ilçesi ve Muğla Merkezde gerçekleşecek etkinlikler için halkı selamlayarak ilçeden ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Muğla Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title