Haberler

Kick Boks'un Şampiyonları İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Kick Boks'un Şampiyonlar Ligi Glory6 İstanbul'u 185 ülke izleyecek.

Glory Sports International ile Topuz Prodüksiyon organizasyonunda düzenlenecek olan "Glory6 İstanbul" için 5 farklı kıtadan 32 sporcu, İstanbul'da Ülker Sports Arena'da ringe çıkacak. Yurtdışından da yüzlerce Kick Boks severin karşılaşmaları izlemek, sporcularına destek vermek için İstanbul'a akın edeceği gece, ayrıca 185 ülkede yayınlanarak milyonlarca Kick Boks severe ulaşacak.

Gecede ülkemizi temsil edecek 7 sporcumuzdan biri olarak bizi ağır siklette temsil edecek Gökhan Saki, Hollandalı Semmy Schilt ile dünya şampiyonluğu unvan maçına çıkabilmek için gecenin son maçında Romanyalı Daniel Ghita karşısında müthiş bir mücadele verecek.

Renkli etkinlikler ve görsel şovların yanı sıra büyük mücadelelere sahne olacak gecenin biletleri Biletix'ten satışa sunuldu. Topuz Prodüksiyon Genel Müdürü Birol Topuz tüm Kick Boks severleri Gökhan Saki'yi ve o gece ringde mücadele verecek diğer 6 sporcumuzu desteklemek; Kick Boks devlerinin ringe çıkacağı bu muhteşem geceyi yaşamak için 6 Nisan gecesi, Ülker Sports Arena'ya beklediklerini söyledi.

185 ülkeden milyonlarca kişiye televizyonlardan ulaşan Kick Boks'un Şampiyonlar Ligi olarak tanımlanan 'Glory WS", Londra'dan sonra İstanbul'a geliyor.

Glory Sports International ile Topuz Prodüksiyon organizasyonu ile 6 Nisan'da, Ülker Sports Arena'da düzenlenecek "Glory6 İstanbul" karşılaşmalarının Biletix'ten satışa sunulan biletleri yurtdışı ve Türkiye'nin birçok bölgesinden yoğun ilgi görüyor.

Gecenin en iddialı isminin Gökhan Saki olduğunu dile getiren Topuz Prodüksiyon Genel Müdürü Birol Topuz, kick boks severleri 'The Rebel' lakaplı 30 yaşındaki Saki ve diğer altı sporcumuzu desteklemeye çağırıyor. Topuz, biletleri satışa yakın zamanda sunmalarına rağmen Türkiye'den büyük ilgi olduğunu, özellikle yurtdışından da Glory6 İstanbul etkinliğine katılmak için yoğun bilet rezervasyon talepleri aldıklarını vurguladı. Topuz, "Futbol dışındaki sporlara da ilgi olması, Kick Boks'un da ülkemizde bu kadar takipçisinin ve seveninin bulunması bizlere mutluluk verdi" dedi.

Gökhan Saki 'Kick Boks Dünya Şampiyonluğu' yolunda!

Kendisi eski bir dünya şampiyonu olan Birol Topuz, Glory6 İstanbul'da bir gecede 32 sporcu arasında düzenlenecek 16 maç içinde en önemli karşılaşmanın, sıralamada 3. sırada bulunan temsilcimiz Gökhan Saki ile sıralamada 2. sırada yer alan Romanyalı Daniel Ghita arasındaki maç olacağına dikkat çekti. Topuz, ağır siklette oynanacak gecenin son maçını Saki'nin kazanması halinde sıralamada bir numarada yer alan Hollandalı Semmy Schilt ile dünya şampiyonu olabilmek için unvan maçına çıkacağını söyledi.

Topuz, Ülker Sports Arena'daki organizasyonda, Saki dışında 6 sporcumuzun daha ringe çıkacağını dile getirdi. Aralarında orta siklette dünya şampiyonu sporcumuz Murat Direkçi, Hollandalı Nieky Hozlken gibi 5 farklı kıtadan gelen sporcuların gecede yerlerini alacağını vurgulayan Topuz, 70 kiloda Hünkar Kılıç ve İsmail Uzuner'in de iddialı isimler olduklarını hatırlattı.

6 Nisan günü saat 16.00'da kapıların açılacağı, 17.45'te başlayacak görsel şovlar ve sürpriz konuklarla renklenecek gece, 185 ülkeye gerçekleştirilen televizyon bağlantısı ile milyonlarca kişiye ulaşacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gökhan Saki İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title