Haberler

"Kent Ekonomisi Daha Fazla Güçlenip, Kalkınacak"

Güncelleme:

Malatya ve Yeşilyurt'un dört bir tarafında incelemelerde bulunarak yapılan yatırımlar hakkında esnafları ve vatandaşları bilgilendiren AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe ve Barguzu mahallelerinde gerçekleşen ziyaretlerde esnaflara 'hayırlı işler, bol kazançlar' temennisinde bulunup, istek ve beklentileri dinlediler.

Esnafların büyük ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Tüfenkci ile Belediye Başkanı Çınar, sıcak hava nedeniyle sosyal yaşam alanlarında zamanını geçiren vatandaşlarla sohbet edip, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler paylaştılar.

Yeşilyurt'un ekonomik hayatının daha hareketli olabilmesi için esnaflara her türlü desteği verdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, " AK Parti MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkci ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle birlikte Yeşiltepe ve Barguzu mahallelerimizde esnaflarımızı işyerlerinde ziyaret edip, beklentilerini ve isteklerini dinledik. Sanayi alanları, organize sanayi bölgeleri ve verimli tarım arazileriyle kentimizin ekonomik hayatına önemli katkılar sunan Yeşilyurt'umuzun ekonomik potansiyelini daha güçlü hale getirmek için esnaflarımızın rahat ve huzurlu ortamda iş yapmalarına ciddi destekler sağlıyoruz. Yeşilyurt'umuz hızla gelişip büyürken, yakaladığımız bu büyüme oranlarında esnaflarımızın büyük desteği vardır.23 kentten daha kalabalık bir nüfusa sahip ilçemizi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla daha ileri bir seviyeye taşımak için bu tür ziyaretlerden çıkardığımız sonuçları hizmetlerimize yansıtarak, yatırımlarımızın daha kalıcı ve güçlü olmasını sağlıyoruz. İlçemizin değişim sürecinde desteklerini esirgemeyen AK Parti MKYK Üyemiz ve Milletvekilimiz Sayın Bülent Tüfenkci'ye teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Teşkilatımızla her zaman uyumlu ve koordineli çalışıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek, kentimize ve ilçemize daha güzel yatırımların gelmesi için çabalıyoruz. Bugüne kadar da bu güzel birliktelik neticesinde önemli yatırımların gelmesini sağladık, bundan sonrada aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çünkü hemşehrilerimiz hizmetlerin en güzeline layıktır. Kentimizin ekonomik hayatı inşallah daha fazla kalkınıp, büyüyecektir. Bizleri güler yüzle ve samimiyetle ağırlayan tüm esnaflarımıza ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci'de ziyaret sırasında kendilerine büyük ilgi gösteren esnaflara ve vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Yeşiltepe ve Barguzu mahallelerinde gerçekleşen ziyaretlere AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile mahalle muhtarları da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Tüfenkci Yeşilyurt AK Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title