Haberler

Kendisine söylenen Kürtçe cümlenin anlamını duyan İmamoğlu, mest oldu: Kurban olurum

Güncelleme:

Ümraniye'de İBB'ye bağlı Kent Lokantası'na giden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaş Kürtçe bir cümle ile İmamoğlu'na seslenince İBB Başkanı "Anlamını da söyle bana" dedi. Vatandaşın "Seni çok seviyoruz" sözlerini duyan İmamoğlu gülümseyerek "Kurban olurum sana" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğle yemeğini Ümraniye Esenşehir Mahallesi'ndeki Kent Lokantası'nda öğrencilerle birlikte yedi. İmamoğlu gençlere yemek servisi yaparken çıkışta ise kendisini bekleyen vatandaşlarla muhabbet etti. Bu sırada bir vatandaş, Ekrem İmamoğlu'na Kürtçe seslenerek "Ez ji te hez dikim" dedi.

"ANLAMINI DA SÖYLE"

Vatandaşa dönüp "Anlamını da söyle bana" diyen İmamoğlu, "Seni seviyoruz" yanıtını duyunca tebessüm etti. İBB Başkanı ise şahsa dönüp "Kurban olurum sana" dedi. İmamoğlu bir diğer vatandaşın, "Seni benden, beni senden, canı candan, insanı insandan ayıran haramzadelere bu memlekette yer yok" sözlerine ise "Memleketin her anı, helal olsun milletimize" şeklinde yanıt verdi.

"SÜRECİN, HANIMEFENDİLERİN ELLERİNDE OLMASI AYRI TAT VERİYOR"

İmamoğlu lokantada yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: "Sayısı arttıkça memleketimizin, özellikle İstanbul'un başta öğrencileri, çalışanları, emeklileri geliyorlar, faydalanıyorlar; görüyorum. Oldukça da yüksek bir etkileşim var. Yani beklenilen saat diliminden daha az saatte bitiyor. Bunların hepsi güzel şeyler. Ben de servisi başlatarak böyle güzelliğe bereket katmak konusunda büyük keyif alıyorum. Tabii Kent Lokantalarının sürecinin hanımefendilerin ellerinde olması ayrı bir tat veriyor bana.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Ekrem İmamoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Kurtuluş Deniz:

severler tabi 250 bin kişiyi işten çıkartıp onlara kontejan açtı . severler tabi ucuz ekmek adı altında binlerce halk ekmek büfesini yandaşlara verdi severler tabi hepsini taksi plakası sahibi yaptı daha say say bitmez

80
137
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

by kemale karşı gizli güçler bunu şişiriyor bakalım. ama patlayacak kendi zarar görecek.

77
72
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bizim kürdümuzde merttir vesselam. bir Türk olarak derimki keşke diğer içimizde birlikte yaşayanlarda Kürt kadar sözünün eri olsa..

39
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kürtler kardeşimizdir , yıllardır birlikte yaşıyoruz , kız alıp veriyoruz , geleneklerimiz benzer ve devam ediyor . Cumhuriyet içinde başka bir Cumhuriyet fikri de duyulmuyor

21
6
yanıtYanıtla
HALİS ER:

ALGI İÇİN TİYATRO

13
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Başka başka nerler yaptı...

3
4
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

NE İFTİRASI GİT ARAŞTIR BAK İBB YE GERÇİ HEPSİ YAPIYOR

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title