Haberler

Kazaya Kurban Giden Çiçekçi Gencin Ailesine Kan Parası Teklif Ettiler

Güncelleme:

Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olduğu gerekçesiyle aranan Murathan Ö.'nün ailesi, Kaya ailesine kan parası teklif etti.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 11 Temmuz Cumartesi günü yol kenarındaki çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı ezip kaçan lüks aracı kullanan hukuk fakültesi öğrencisi Murathan Ö. (19) aradan geçen 9 güne rağmen yakalanmadı. Aile bu durumu eleştirirken önemli bir gelişme yaşandı. İddiaya göre Mehmet Emin Kaya'nın ölümüne neden olduğu gerekçesiyle aranan Murathan Ö.'nün bar işletmecisi babası Mustafa Ö., çiçekçi Mehmet'in kardeşi Cengiz Kaya'yı arayarak kan parası teklif etti. Ancak Cengiz, "Dünyayı verseler kardeşimizin kanını satmayız" diyerek teklifi reddetti.

"TEHDİT ETTİLER"

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre Cengiz, kan parasını kabul etmedikleri için ailelerine yönelik tehditlerin başladığını söyledi. Cengiz, "Teklifi reddedince 'Aranan zanlının kız kardeşi sosyal medyadan 13 yaşındaki kız kardeşimize ulaşıp 'Murathan, Mehmet'i altına aldı. Sonrakinde de seni altına alır' diye tehdit etti. Pazartesi suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

TEST YAPILAMAYACAK

Kaya ailesinin avukatı İlknur Tunç da, "Kaçan sürücü teslim olsa bile alkol ve uyuşturucu testi yapılmayacak. Kendisini de başka bir araç sıkıştırdı, direksiyon hakimiyetini kaybettim diye savunacak. Bu da cezasının düşmesine neden olacak. Bir an önce bulunmasını ve yargılanmasını istiyoruz" dedi.

KABUL EDİLİRSE CEZA DÜŞER

Hukukçulara göre, kan parası ceza davasının açılmasını etkilemiyor. Ancak kan parası alan aile şikayetçi olmayınca sanığın cezasında 1/2 ile 1/6 arasında indirime gidilebiliyor.

TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Oğlunun kaza nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu savunan baba Mustafa Öztürk, yaptığı açıklamada, "Mehmet'e ölümden önce sahip çıkmayanlar ölümünden sonra sahip çıkıyor. Şu anda oğlum özel bir hastanede tedavi görmekte. Tedavi bitince teslim edeceğim" diye konuştu.

İŞ BULAMADIĞI İÇİN ÇİÇEK SATIYORDU

Kadıköy Bağdat Caddesi, Şaşkınbakkal'da 11 Temmuz'da 19 yaşındaki Murathan Ö.'nün kullandığı araba, direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve yol kenarındaki çiçek tezgahında bulunan Mehmet Emin Kaya'ya (34) çarpmıştı. Kaya ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü Ö. ise kaçmıştı. Kaya, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuydu. Ancak iş bulamadığı için çiçek satıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Emin Kaya Cengiz Kaya Kadıköy Bağdat Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500

Yorumlar (57)

Çakma mafya:

19 yaşında bebenin altına bmw ver sonra ezsin masum vatandaşı babası da çıksın tehdit etsin. Bar işletmecisi olduğuna göre zaten kekodur. Bunlarda hak hukuk vicdan olmaz yarın gider başka birini ezer. Bu dünyada olmazsa ahirette hesabını öyle bir verecek ki yalvarcak döneyim dünyaya da bir şansım olsun diye. Ama Allah ın hesabı şaşmaz. Cehennemde yanın inşallah

37
2
yanıtYanıtla
Hiro:

Babasının açıklamasına bakarmısınız hastane de tedavi görüyor tedavisi bitince teslim edecek!!.Eğer doğruysa hastane yönetimi de suçludur kişinin kim olduğu,nasıl tedavi gördğü kayıt altına alınmıyor mu?.Sonrasında polise bilgi verilmiyor mu?.Nasıl bu ülke bu...

30
0
yanıtYanıtla
basri:

burası türkiye hakimnmler savcılar cizdanlarını doldurma peşindeler elbet böle konnuşlacak baba ne bekliyordunuz adaletin olmadığı ülkede

yanıt4
yanıt0
Vrk:

O çocuğu ezene sahip çıkanlar, inşallah bi gün sizin de ciğeriniz yanar...

25
1
yanıtYanıtla
RecebMobil-IOS:

Akapenin yeni türkiyesi bunları yarattı

9
17
yanıtYanıtla
mavili:

Yuhhhhh yaniii 82 anayasası at gözlüğünün en kalını var sende

yanıt6
yanıt8
ABS:

herşeyi ak partiye bağlıyabiliyorsunuz ya tebrik ediyorum bu hayal gücünüzü :)

yanıt1
yanıt1
izmirli:

HERZAMAN DEDĞİM GİBİ ADALET YOK BU ÜLKEDE.

23
1
yanıtYanıtla
Fatsalı:

Adalet olmadığı için burdan zırlıyorsun bu tür kazalar dünyanın heryerinde oluyor bunun adaletle ilgisi yok bunun eğitimle ilgisi var ehliyet alan kişiye doğru düzgün araba kullanmayı ogretirse okullar o zaman bu tür kazaları akp hükümetine yüklemessiniz !!!!

yanıt1
yanıt2
HATAYLI:

BU DÜNYA KEFALETLE KURTULURSUN MAHŞER GÜNÜ NEYLE KURTULACAKSIN BAKALIM...GERÇİ MAHŞERE İNANCINIZDA YOK...

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title