Haberler

Kazada Ölen Anne, Kız Son Yolculuklarına Uğurlandı

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İSTANBUL DHABayrampaşa'da dün akşam O-3 Karayolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 45 yaşındaki Maber Yıldız ve 9 yaşındaki kızı ilköğretim okulu öğrencisi Zehra Yıldız, son yolculuklarına uğurlandı.

Haber-Kamera İbrahim AKTÜRK İSTANBUL DHA

Bayrampaşa'da dün akşam O-3 Karayolu'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 45 yaşındaki Maber Yıldız ve 9 yaşındaki kızı ilköğretim okulu öğrencisi Zehra Yıldız, son yolculuklarına uğurlandı.

Bayrampaşa Merkez Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Yıldız ailesi ve yakınlarının yanı sıra, kazada ölen ilköğretim okulu öğrencisi Zehra Yıldız'ın öğretmenleri katıldı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN DÖNÜYORLARDI

Taziyeleri cami avlusunda kabul eden Maber Yıldız'ın eşi ve Zehra Yıldızın babası Şahin Yıldız, kazadan önce kızı ve eşiyle evlerinin yakınındaki alışveriş merkezine gittiklerini anlattı. Olayı anlatırken gözyaşlarını tutamayan baba Yıldız, "Alışveriş merkezinde beraberdik. Biraz daha gezmek istediler. Ben ayrıldım. Onlar da metroya binip geleceklerdi. Kaza nasıl oldu, onu bilemiyorum diye konuştu.

ZEHRA'NIN ÖĞRETMENLERİ CENAZEYE GELDİ

Cenazeye gelen Zehra Yıldız'ın öğretmenlerinden Mustafa Tokgöz de acı olayı bugün sınıfa girdiğinde öğrendiğini anlattı. Tokgöz, "Bugün ilk dersim onların sınıfındaydı. Zehra'yı göremedim. Arkadaşları onun vefat ettiğini söyledi. Nutkum tutuldu. Hemen çıkıp cenazeye geldik. Dersteydim şuan ve derste olması gerekiyordu. Pırıl pırıl bir öğrencimizdi dedi. Zehra'nın sınıf öğretmeni Desi Bulut ise, "Derse girecektim, sıra boş. Olayı öğrendiğimde şok oldum. Dersleri gayet iyiydi. Arkadaşları da şokta, biz de dedi.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Anne Maber Yıldız ve kızı Zehra Yıldız'ın cenazeleri defnedilmek üzere Cebeci Aile Mezarlığı'na götürüldü.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Cenazeden görüntüler

-Anne ve kızın tabutlarından detaylar

-Şahin Yıldız'ın taziyeleri kabul etmesi

-Şahin Yıldız ile röportaj

-Zehra'nın öğretmenleriyle röportaj

-Cenaze namazından detay görüntü

-Anne-kızın tabutlarının omuzlanması

-Cenaze aracına konulmaları

-Detay görüntüler

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

şahin yıldız Bayrampaşa 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title