Haberler

Kazada Ağır Yaralanan Hamile Kadın, Erken Doğum Yaptı

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde midibüsle otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde midibüsle otomobilin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan 8 aylık hamile 27 yaşındaki Jale Doğruer, kaldırıldığı hastanede erken doğuma alınarak kız çocuğu dünyaya getirdi. Annenin hayati tehlikesi devam ederken, bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, Keşan-İpsala Karayolu Esetçe Köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, İpsala'dan Keşan yönüne giden 36 yaşındaki Dursun Özdemir yönetimindeki 22 RH 978 plakalı midibüs, Esetçe Köyü yakınlarında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu 30 yaşındaki Uğur Doğruer idaresindeki 10 LL 320 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Dursun Özdemir ve Uğur Doğruer ile otomobilde yolcu olarak bulunan 8 aylık hamile Jale Doğruer, midibüste yolcu olarak bulunan 17 yaşındaki Muhammet Özdemir, 44 yaşındaki İmet Ardaç, 22 yaşındaki Soner Özdemir ve 27 yaşındaki Adem Kaybar yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

ERKEN DOĞUM YAPTI

Durumu ağır olan hamile Jale Doğruer acilen ameliyata alındı. Doğruer, ameliyatla erken doğum yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bebek, yeni doğan yoğun bakım servisinde gözetim altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Jale Doğruer'in ise yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü bildirildi. Polis ve jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. - İpsalaedirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Özdemir İpsala Keşan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title