Haberler

Kayseri'de Kitap Okuma Etkinliği

– KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde kitap okuma etkinliğinde, İlçe Kaymakamı Yusuf Altun, öğrenciler ile birlikte kitap okudu.

– KAYSERİ'nin Tomarza ilçesinde kitap okuma etkinliğinde, İlçe Kaymakamı Yusuf Altun, öğrenciler ile birlikte kitap okudu.

Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu'nda Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi. İlçe Kaymakamı Yusuf Altun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kara, kitap okuma etkinliği düzenlenen okula giderek öğrenciler ile birlikte kitap okudu.

Ortaokul Müdürü Mustafa Saraç, öğrencilerin sadece kütüphane haftasında değil, her zaman kitap okumaları için okul yönetimi olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyledi. Saraç, "Kitap okumanın faydalarından bahsederek okumak, doğduğu andan itibaren birçok eğitim süreci geçiren insan için en kolay ve en etkili öğrenme yoludur. Sahip oldukları bilgilerin yüzde 60'ını bu yolu kullanarak edinen gelişmiş ülke toplumları, günümüzde daha fazla okuma alışkanlığına sahip olmanın sağladığı avantajları her alanda yaşamaktadırlar. Geri kalmış toplumların karşılaştıkları sorunların birçoğunun kaynağında ise eğitimsizlik yer almaktadır" dedi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Kara Yusuf Altun Tomarza Kayseri Politika Güncel Haberler

title