Haberler

Kastamonu Yangın Sonrası 5 Kişilik Kayıp Ailenin Köylüleri Tedirgin

Yangın sonrası 5 kişilik kayıp ailenin köylüleri tedirginKastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım tarihinde meydana gelen olay sonrası kayıp olan 5 kişilik Çataloğlu Ailesi'nden 4'ünü arama çalışmaları sürdürülürken, olayın yaşandığı köyün çevresinde bulunan diğer köylüler korku...

Yangın sonrası 5 kişilik kayıp ailenin köylüleri tedirgin

Kastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 29 Kasım tarihinde meydana gelen olay sonrası kayıp olan 5 kişilik Çataloğlu Ailesi'nden 4'ünü arama çalışmaları sürdürülürken, olayın yaşandığı köyün çevresinde bulunan diğer köylüler korku içerisinde olduklarını ve evlerinden hava karardıktan sonra çıkamadıklarını söyledi.

Bürme Köyü Kuzören Mahallesindeki olay sonrası 2 ev yanmış, evlerin birinde yaşayan Çataloğlu Ailesi'nden bir kişinin cesedi bulunurken 4'ü ise yangın sonrası sırra kadem basmıştı. Jandarma ve komando ekiplerinin arama çalışmaları devam ederken olayın yaşandığı köye 6 kilometre uzaklıkta bulunan Bürme Köyü sakinleri de olayın çözülememiş olması ve kayıplar nedeniyle tedirgin olduklarını söylediler.

Köy sakinlerinden Rafet Mantaroğlu, Çok iyi insanlardı. Yaşanan olay sonrası bizi de tedirgin etmeye başladı. Korkuyoruz. Köyde yaşayan insanlar evlerinden dışarı çıkmıyor. Kendi hayatlarımızdan endişe ediyoruz dedi. Yine aynı köyde yaşayan Ahmet Çöp ise tedirgin olduklarını belirterek bir an önce suçluların bulunarak en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

23 GÜNLÜK OLAYIN GEÇMİŞİ

Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde 29 Kasım günü çıkan yangında Çataloğlu Ailesine ait iki ev yandı. Evlerden birinde oturan Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'na ulaşılamadı. Evin enkazında yapılan çalışmalarda bir çocuğa ait yanmış ceset bulundu. 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'na ait olduğu değerlendirilen ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Çataoğlu Ailesine ait 4 büyükbaş hayvanın ağıllarında bulunduğu Erhan K. ve kardeşi Ersan K., 13 Aralık'ta tutuklandı. 3 gün sonra da Erhan K.'nin kayınpederi Ali Ş., 19 Aralık günü de henüz adları Cumhuriyet Savcılığı tarafından açıklanmayan 2 kişi daha tutuklandı. Bu arada vatandaşlar, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili bugüne kadar bir açıklama yapmaktan kaçınmasının kentte kayıp ailenin öldürülmeleriyle ilgili değişik senaryolar üretilmesine neden olduğunu öne sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Kuzören Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title