Haberler

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin yerle bir ettiği binanın yıkılma anı görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Selin vurduğu Kastamonu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken, günün ağarmasıyla bölgeden felaketin vahametini gösteren görüntüler gelmeye devam ediyor. Akıntıya daha fazla direnemeyen bir binanın yıkılma anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilirken, sosyal medyada da paylaşılan videoyu izleyenler dehşete kapıldıklarını ifade ediyor.

Karadeniz'de salı gününden beri etkili olan yağışlar bölgeye adeta felaketi yaşattı. Baskınlar nedeniyle onlarca ev su altında kalırken, vatandaşlar da güvenli bölgelere tahliye edilmeye devam ediyor. Ekiplerin ve vatandaşların mücadele ettiği felaketten acı haberler de art arda geliyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin yerle bir ettiği binanın yıkılma anı görüntüleri ortaya çıktı

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Sel sularının teslim aldığı Kastamonu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken, sayının daha da yükselebileceği ve kayıpların olduğu öne sürüldü. Şehirde yaşanan felaketin bilançosu ise asıl gün ağarınca belli oldu. Bozkurt ilçesinde dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görülürken, havadan görüntülenen ilçede yerle bir olan binaların görüntüsü izleyenleri kahretti.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin yerle bir ettiği binanın yıkılma anı görüntüleri ortaya çıktı

KASTAMONU'DA BİNANIN YIKILMA ANI KAMERADA

Sabah saatlerinde Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde görüntülenen yerle bir olmuş bir binanın yıkıldığı anlara ilişkin video da ortaya çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla anbean kaydettiği görüntülerde, suların paramparça ettiği binanın ayakta daha fazla duramayıp çöktüğü anlar yer aldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya Kastamonu Bozkurt Haberler

500

Yorumlar (5)

Hasan Tombul:

Allah yar ve yardımcınız olsun.Acılarınız acılarımızdır.çok üzüldük,hep beraber elele bu acıları saralım,bu hepimizin ortaklaşa üstesinden geleceğemiz günlerdir.Allah yakınlarını kaybedenlerede sabırlar versin.

66
0
yanıtYanıtla
hakan :

hangi 5 tane 200 den fazla ölü çokta kayıp olan var. neden bahsediyorsunuz sizbe

21
25
yanıtYanıtla
Ergin Yıldız:

Kaşınma çocuk..

yanıt0
yanıt0
Senol Topbasi:

Dünya isiniyor herk3se gecmis olsun Almanyada yasiyom ve 3 hafta önce evimi kaybettim sel yüzünden ama allahtan hayatayız sıfırdan baslacez

8
0
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Allah yardımcıları olsun

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title