Haberler

Kartepe Trabzonlular'dan Muhteşem Gece

Güncelleme:

Kartepe Trabzonlular Gençlik Şöleni'nde doyasıya eğlendi.

Kartepe Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda gerçekleştirdiği "Gençlik Şöleni"yle, bölgedeki Trabzonluları; Taner Eyüpoğlu, Yasemin Yıldız'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendirerek, unutulmaz bir gece yaşattı.

ÜNLÜ SANATÇILAR

Kocaeli ve Sakarya ili arasında bulunan eski ismiyle Maşukiye olarak bilinen Kocaeli'ye bağlı Kartepe İlçesi'nin Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği; geçtiğimiz gece Necip Fazıl Kısakürek Salonu'nda "Gençlik Şöleni" düzenledi. Kartepe Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dilek ile Dernek Gençlik Kolları Başkanı Adem Halil'in ev sahipliğinde gerçekleşen ve Kral Karadeniz Tv Program yapımcısı Fatma Şentürk'ün sunuculuğunu yaptığı geceye katılan Karadeniz'in ünlü sanatçılarından Taner Eyüpoğlu ve Yasemin Yıldız davetlileri coşturarak, onlara unutamayacakları bir gece yaşattı. Kemençeci Erkan ile klavye de Serkan'da çaldığı parçalarıyla gece boyunca gençleri bol bol oynattı.

KARTEPE PROTOKOLÜ

Kartepe Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe; Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Genel Meclisi Başkanı Fahim Kılıç, MTA Bölge Müdürü Ahmet Mahir Serdar, Uzunçiftlik eski Belediye Başkanı Musa Coşkun, Uzuntarla Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Musa Demirtaş ve yüzlerce dernek üyesi katıldı. Gecede; Adem Halil, Abdullah Halil, İbrahim Kaymakam, İdris Soyyiğit, Hamza Dilek, Kenan Bektaş, Ramazan Doğan, Ömer Aydınlı, Serkan Dilek ve Talha Aydın davetlilerle tek tek ilgilendi.

GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ

Dernek Başkanı Ahmet Dilek; gecede Gençlik Kolları Başkanı Adem Halil ile birlikte yaptığı konuşmasında; Kartepe Trabzonlular Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak bugüne kadar bir çok organizasyona imza attığını ifade ederek; "Bu gecede gençlerimiz için bir gençlik şöleni düzenledik. Bu kadar yoğun bir programın arasında etkinliğimize katılan protokol üyelerine ve siz dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler gençlerimize çok önem veriyoruz. Biz Karadeniz yöresinin örf ve adetlerinin sürdürülmesi ve tanıtımı amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Bu manada dernek yönetimime, bizlere destek olanların kesinlikle boyunları bükmeyeceğim. Karadeniz yöresinin güçlü seslerinin de aramızda olması bizleri bu akşam ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Ahmet Dilek Karadeniz Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title