Haberler

Karşıyaka Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel Kurulun yapıldığı salonun önünde bekleyen polis ekiplerinden detaylar- Üst araması- Salondan detaylar- Mevcut başkan Ali Erten'in konuşması- Başkan adaylarından Fatih Diniz'in konuşması- Başkan adaylarından Mutlu Altuğ'un konuşması- Oy kullanımı - Kulüp başkanı Erten: "Bir kuruşun bile hesabını veremezsem bu ülkeyi terk ederim" Karşıyaka Spor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda tekrar aday olmayan mevcut başkan Ali Erten, "Bir kuruşun bile hesabını veremezsem bu ülkeyi terk ederim" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel Kurulun yapıldığı salonun önünde bekleyen polis ekiplerinden detaylar- Üst araması- Salondan detaylar- Mevcut başkan Ali Erten'in konuşması- Başkan adaylarından Fatih Diniz'in konuşması- Başkan adaylarından Mutlu Altuğ'un konuşması- Oy kullanımı - Kulüp başkanı Erten: "Bir kuruşun bile hesabını veremezsem bu ülkeyi terk ederim" Karşıyaka Spor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda tekrar aday olmayan mevcut başkan Ali Erten, "Bir kuruşun bile hesabını veremezsem bu ülkeyi terk ederim" dedi.Kulübün, Karşıyaka Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı olağanüstü genel kurulunda divan başkanlığına Volkan Alposkay seçildi.Mevcut başkan Ali Erten'in aday olmadığı kongrede başkanlık için Fatih Diniz ve Mutlu Altuğ yarışacak.Mevcut başkan Erten, yaptığı konuşmada, futbol takımının arzuladıkları yerde olmadığını söyledi. Erten, bunun için kimseyi suçlamayacağını kaydederek, transfer politikasından başlayan zincirleme hatalarla ligin ilk devresini 13 puanda kapattıklarını belirtti.Kulübe destek olan Erdal Acar'ın takıma 9 milyon 300 bin lira civarında katkı verdiğini kaydeden Erten, Acar'dan bu paraları kulüp avukatı Mehmet Yaya'nın hesabı aracılığıyla aldıklarını ve hepsi için bağış makbuzu kestiklerini söyledi.Erten, yönetim kurulunun ibra edilmemesini isteyerek, "Hesaplarımız ibra edilmesin ve denetlensin, ancak geçmiş de denetlensin. Beni kimse maddi konularla imtihan etmesin. Bir kuruşun bile hesabını veremezsem bu ülkeyi terk ederim" dedi.Kongrede yapılan oylama sonucu mevcut yönetim kurulu oy çokluğuyla ibra edildi.Öte yandan gündemde yer alan tüzük değişikliğinin 17 veya 24 Şubat'ta yapılması için genel kurulun tekrar toplanması kararlaştırıldı. - Başkan adayları Başkan adaylarından Fatih Diniz, futbol takımının durumunun ortada olduğunu, seçilmeleri halinde Karşıyaka'yı düze çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.Önümüzdeki 6 ay futbol takımıyla yatıp kalkacaklarını kaydeden Diniz, "Başka türlü kurtulma ihtimalimiz yok. Seçilirsek belki yarın sabah transfere başlayacağız. Çünkü ocak ayının 15'inde ikinci devre başlayacak. Bu ligden düşmemek için her şeyi deneyeceğiz" diye konuştu.Diniz, diğer branşlarda çok fazla değişiklik yapmayacaklarını belirterek, ULEB Avrupa Kupası'nda yoluna devam eden basketbol takımının final oynayacağına inandığını belirtti. Diniz, kulübe destek olan Erdal Acar'la ilişkilerinin sponsorluk sözleşmesiyle resmiyete dökülebileceğini sözlerine ekledi.Mutlu Altuğ ise bu dönemde en önemli şeyin futbol takımını düzlüğe çıkarmak olduğunu belirterek, "Özümüze dönerek kendimizi kurtarabiliriz. Onursal başkanımızdan aldığımız kültürle ortaya çıktık. Bugün birlik beraberliği kurarsak yarınlar Karşıyaka'nın olur. Maddi manevi olarak takımımızın en iyi yere gelmesi için çalışacağız" dedi.Konuşmaların ardından oylamaya geçmek için kısa bir ara verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Erdal Acar Ali Erten Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title