Haberler

Sarıkamış'tan Halep'e 3 Tır Yardım Malzemesi

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Kaymakamlık tarafından toplanan 3 TIR dolusu yardım malzemesi Halep'e gönderildi.

Sarıkamış'tan Halep'e 3 TIR yardım

KARS'ın Sarıkamış ilçesinde Kaymakamlık tarafından toplanan 3 TIR dolusu yardım malzemesi Halep'e gönderildi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın başlattığı kampanyada 2 ay boyunca gıda, giyecek ve malzeme yardımları toplandı. Belediye'ye ait iş merkezinde tutulan yiyecek, kıyafet, temizlik malzemesi, ayakkabılardan oluşan 3 bin koli 3 TIR'a yüklendi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, STK'lar ve vatandaşların katıldığı törende TIR'lar dualar eşliğinde Halep'e yola çkarıldı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, 3 TIR dolusu yiyecek ve malzeme yardımını Halep'te savaştan zarar görenlere gönderdiklerini bildirdi. Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman da TIR'ların görevliler eşliğinde Kilis'e götürülerek Kilis'teki yardım toplama merkezine teslim edileceğini belirtti. Karaman, "Oradan da Halep'teki bu iç savaşta mağdur olan kardeşlerimize ulaştıracak. Yardımlar Sarıkamış'ın bu tür olaylara ne kadar duyarlı olduğunun bir göstergesidir" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf İzzet Karaman Göksal Toksoy Sarıkamış Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title