Haberler

Karısını Öldürdü Kayınbiraderi Kıl Payı Kurtuldu

Güncelleme:

Adana'da emekli polis C.D.'in, 2 çocuğunun annesi Sevgi Dinçer'i nafaka yüzünden öldürdüğü dakikaların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Adana'da emekli polis 54 yaşındaki C.D.'in, 2 çocuğunun annesi 46 yaşındaki Sevgi Dinçer'i nafaka yüzünden öldürdüğü dakikaların güvenlik kamerası görüntüsü ile olayın detayları da ortaya çıktı.

2 gün önceki olay sonrasında gasp ettiği otomobil ile kaçan C.D. kısa sürede yakalanmış, kayınbiraderini de öldürmeyi planladığı anlaşılmıştı.

Görüntülere ilk olarak Sevgi Dinçer'in çalıştığı şarküteriye gelişi yansıdı. Kameraların güncelleme yapmadığı için bir saat öncesini gösterdiği kayıtlarda Sevgi Dinçer 05.54'de işyerine geldi.

İçeri giren Dinçer'den 15 dakika sonra 2 çocuğunun babası olan 28 yıllık eşi C.D. kameranın açısına girdi. Elini kolunu sallayarak şarküteriye giren C.D., yaklaşık 13 dakika sonra çıktı. Elindeki beylik tabancasını beline sokan polis emeklisi C.D., koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı. C.D. ayrıldıktan kısa süre sonra da önce polis ekipleri, ardından da sağlık görevlileri olay yerine geldi. Sedye ile çıkartılan Sevgi Dinçer'in hastaneye götürülme anı da kameralara yansıdı.

TELEFONLA KONUŞUYORDU

Görgü tanıkları ve polis tutanaklarına cinayetin ayrıntıları da yansıdı. İddiaya göre, bir gün önce eşini telefonla arayan C.D., "Elimde avucumda ne varsa kaybettim. İflas ettim, gel nafaka isteğinden vazgeç. Yoksa seni de kardeşini de öldürürüm" diye tehdit etti.

Tehditlere rağmen nafaka isteğinden vaz geçmeyeceğini söyleyen Sevgi Dinçer, sabah başına geleceklerden habersiz şekilde işyerine girdi. Sevgi Dinçer şarküteride temizlik yaparken C.D. içeri girdi. Bu sırada cep telefonu çalan genç kadın C.D. ile tartışırken, arayana da cevap vermeye çalıştı. Eşi ile tartışan C.D., beylik tabancasını çekip Sevgi Dinçer'e 4 kez ateş etti. Sevgi Dinçer'in telefonla konuştuğu patronu da silah seslerini duydu.

İşyerine gelmek üzere olan patron, 100'üncü Yıl Polis Merkezi Amirliği'ne giderek durumu anlattı. Polis ekipleri olay yerine hareket ederken 112'yi arayıp ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Sevgi Dinçer'i kanlar içinde buldu. Ambulansa taşınan Sevgi Dinçer yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAYINBİRADERİ KILPAYI KURTULDU

İşyerinden çıkan C.D. yoldan geçen 31 AKF 75 plakalı otomobilin sürücüsü Bahattin Çelik'e silah doğrultarak aracını durdurdu. Otomobile binen C.D., şöförün kafasına silahı dayayarak "Sür, avradımı öldürdüm, seni de öldürürüm" diyerek hareket etmesini istedi. Bunun üzerine Çelik korkuyla otomobili Çoban Yurtçu Bulvarı'na doğru sürdü. Bir süre Çelik ile birlikte giden C.D., bulvarın sonunda, Çelik'i araçtan indirerek kendisi yola devam etti.

C.D. bu arada eşinden ayrılmasına sebep olan kayınbiraderinin evine gitti. Bu arada olayı haber alan polis, kayınbirader Ayten Köylü de daha önce tehdit edildiği için hemen evinde önlem aldı. Bu durumu fark eden C.D., Köylü'nün evinin önünde polisleri görünce kaçtı.

KAHVEHANEDE 'BATAK' OYNARKEN YAKALANDI

Polis, katliam planları yapan C.D.'in ikinci bir cinayet işlemesini önlemek için Sevgi Dinçer'in bütün akrabalarını korumaya aldı. Zanlının gidebileceği yerlere seri operasyonlar düzenledi. C.D.'in gasp ettiği Huzurevleri Mahallesi'nde terk edilmiş olarak bulundu.

Olaydan kısa süre sonra Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bulunan ve emekli bir meslektaşı tarafından çalıştırılan kahvehaneye geldi. Emekli polislerden oluşan masaya oturup iskambil oynamaya başladığında da yakalandı.

İKİ OĞLU ANNESİNİN SOYADINI ALDI

Alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen C.D.'in 28 yıl önce evlendiği eşinden Mehmet (26) ile Osman (21) adında iki çocukları var. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 yıl önce evlerini ayıran çift, 2 yıl önce boşanma davası açtı. Çocukları ise 2013 yılında babalarını mahkemeye vererek soy isimlerini değiştirip, annelerinin kızlık soyadı 'Köylü'yü kullanmaya başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahattin Çelik Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

13 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 13 Mayıs burç yorumları Burhan Kuzu kimdir? Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kara Ağaç Destanı dizisi nerede çekiliyor, setleri nerede? Doğruluk mu cesaret mi soruları! DC soruları! Farklı, ilginç, değişik doğruluk mu cesaretlik mi sorularına örnekler Proje okulları atama sonuçları açıklandı mı SON DAKİKA 2024? Öğrenmek için TIKLAYINIZ Filistin BM üyesi mi, BM'ye üye oldu mu? Ayşegül Ovalıoğlu kimdir? Ayşegül Ovalıoğlu hangi partiden, nereli, kaç yaşında? Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title