Haberler

Kardemir Karabükspor'da Transfer

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Rusya Premier Ligi ekibi Terek Grozny'den Gabriel Torje'yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.

Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Rusya Premier Ligi ekibi Terek Grozny'den Gabriel Torje'yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı.

Kulüp tesislerine gelen 27 yaşındaki Rumen sağ kanat oyuncusu Torje, düzenlenen törenle kendisini bir yıllığına kiralık olarak Kardemir Karabüksporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Futbol şube sorumlusu Tolga Gül, törende yaptığı açıklamada, Torje'nin Türkiye'de daha önce Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor formaları giydiğini hatırlattı.

Torje'nin Karabük'te başarılı olup yeniden Romanya Milli Takımı'nda oynamak istediğini anlatan Gül, "Kardemir Karabükspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Torje, 50'den fazla milli formayı giymiş bir oyuncu. İspanya, İtalya, Rusya, Romanya ve Türkiye'de boy göstermiştir. Camiamıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Gül, sözleşmeyi bir yıllık kiralık olarak yaptıklarını, ayrıca satın alma opsiyonunun da kendilerinde olduğunu sözlerine ekledi.

Torje ise Kardemir Karabükspor'dan teklif geldiğinde çok heyecanlandığını, her zaman için Türkiye'ye dönmek istediğini belirtti.

Karabük'te bulunmaktan mutlu olduğunu ve takıma katkı sağlamak istediğini ifade eden Torje, şöyle konuştu:

"Geçen yıl oynamadığım için milli takımda yer bulamamıştım. Ben takıma yardım edeceğim onlar da hep beraber milli takıma geri dönmem için bana yardım edecekler. Burada arkadaşlarımın beni çok çabuk kabul edeceklerini düşünüyorum. Burada Romanya'dan ve Osmanlıspor'dan arkadaşlarım var. İlk antrenmanımızı bekliyorum."

İmza törenine Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Rusya Federasyonu Gabriel Torje Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title