Haberler

Karaman'lılar İftar'da Buluştu

Güncelleme:

Battal Türk; Şahin Market'in sahibi Enver Şahin'i katkılarıyla dost ve komşularını İftar verdi.

Yenikent Karaman Mahallesi'nde Ezgi Kıraathane'nin sahibi Battal Türk; Şahin Market'in sahibi Enver Şahin'i katkılarıyla dost ve komşularını İftar verdi. İftar'a Muhtar Mustafa Çalık'ta katıldı.

Bölge'nin kahve ve marketi

Sakarya'nın Adapazarı İlçesi'ne bağlı yeni yerleşim bölgesi Yenikent Karaman Mahallesi'nde 1491, 1492, 1493, 1494, 1495, 1496 ve İkizce Mahallesi'ne hitap eden Ezgi Kıraathane'nin sahibi Battal Türk; yenileyerek, yeniden hizmete açtığı kahvehanenin önünde Şahin Market'in sahibi Enver Şahin'i katkılarıyla dost ve komşularını İftar verdi. Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık ile Mekke Mescidi cemaati ve gençler katıldı. Düzenledikleri İftar'a katılan herkese ve desteklerinden dolayı da genç işadamı Enver Şahin'e teşekkür eden Battal Türk; İftar'ı her yıl geleneksel olarak sürdürmeyi planladıklarını söyledi.

Muhtara sıkıntılarını anlattılar

İftar sonrası Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık'a sorunlarını dile getiren bölge sakinleri, özellikle Yenikent Devlet Hastanesi yolunda olan Bayraktepe'nin mahalle halkının kullanımı için kazandırılması ve alana düğün salonu yapılması konusunda Muhtar Çalık'ı sıkıştırdı. Muhtar Çalık; konuyla ilgili yerel yönetimlere defalarca yazı yazdığını, alanın düğün salonu ve sosyal aktivitelerin yapılacağı bir yere döndürülmesi için çaba sarf etiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Çalık Enver Şahin Yenikent Karaman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title