Haberler

Karaman-Cumhurbaşkanı'na 'Duy Sesimizi' Mektubunu Yazdı, Erdoğan'da Telefonla Aradı

Cumhurbaşkanı'na 'Duy sesimizi' mektubunu yazdı, Erdoğan'da telefonla aradıKARAMAN'da oturan Yaren Demir (39), eşinin zihinsel engelli, 2 çocuğunun da hasta olduğunu belirtip, 'Duy sesimizi' diye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı.

Cumhurbaşkanı'na 'Duy sesimizi' mektubunu yazdı, Erdoğan'da telefonla aradı

KARAMAN'da oturan Yaren Demir (39), eşinin zihinsel engelli, 2 çocuğunun da hasta olduğunu belirtip, 'Duy sesimizi' diye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı. Mektubu okuyan Erdoğan, Demir'i telefonla arayıp, tüm ihtiyaçlarının karşılaşacağını söyledi.

Karaman'da eski bir kerpiç evde kiracı olarak oturan Yaren Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 'Duy sesimizi' diye mektup yazdı. Demir, mektubunda zihinsel engelli eşi içinde aldıkları 1200 lira engelli bakım ücretiyle geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını, çocukları Mustafa'nın (9) şeker hastası, Kadir Mertcan'ın (7) da gözleri ve kulaklarından rahatsız olduğunu anlattı. Demir, yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen 17 Aralık günü Karaman'daki programı sırasında korumalarına ulaştırdı.

Demir'in mektubunu okuyan Erdoğan, geçen Salı günü Demir'i, telefonla arayıp, Demir'e tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

KADİR MERTCAN'IN, KALP KAPAĞININ DELİK OLDUĞU SAPTANI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, aileyle temasa geçti. Ailenin en küçük ferdi Kadir Mertcan, Ankara'da bir hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Minik Kadir Mertcan'ın, kalp kapağının delik, beyinde de 'ur' olduğu saptandı. Kadir Mertcan dün de yine milletvekili Şeker gözetiminde, Karaman Devlet Hastanesi'nde yeniden sağlık kontrolünden geçirildi. Şeker, yapılacak tetkiklerin ardından Kadir Mertcan'ın tedavisine başlanacağını ve ailenin de diğer tüm ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ARAYINCA, ŞAKA YAPIYORLAR SANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, telefonla aramasına şaşırdığını belirten Demir, şunları söyledi

Geçen Salı günü akşam, evde eşim ve çocuklarımla otururken telefonum çaldı. Karşımdaki kişi Cumhurbaşkanının sekreteri olduğunu söyledi. Ben ilk başta inanmadım. Birisi bana şaka yapıyor zannettim. Çok şaşırdım. Cumhurbaşkanımızın sekreteri olduğunu söyleyen kişiye kendisinin sesini duymak istediğimi söyledim. Daha sonra telefonu Cumhurbaşkanımız aldı, göndermiş olduğum mektupları okuduğunu söyledi, çocuğumun durumundan konuştuk. Ben heyecandan ağlamaya başladım, o konuşmaya devam etti. Ama ben konuşamadım. Ellerim, ayaklarım tutmadı, heyecandan ağladım

Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, PTT aracılığıyla da hesabına 7 bin lira para gönderdiğini ve tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söylediğini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Recep Şeker Karaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title