Haberler

Kanlı Doğum Günü Kutlamasıyla İlgili Gözaltına Alınan 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, geçen Perşembe gecesi bir restoranda doğum gününde fotoğraf çekilmesi sırasında iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuksuz...

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, geçen Perşembe gecesi bir restoranda doğum gününde fotoğraf çekilmesi sırasında iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin öldüğü, 1'i ağır 2 kişinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, olayla ilgili 3 kişi aranıyor.

İnegöl'den Kurşunlu Beldesi'nde 10 Ocak Perşembe gecesi içkili restorana giden 4 kişilik grup, birbirlerinin fotoğrafını çekerken, kendilerine güldükleri iddiasıyla, yan masada oturan 36 yaşına giren Hasan Zengin'in doğum günü kutlamasına katılan kayınbiraderi 31 yaşındaki İbrahim Uzan ile arkadaşları 26 yaşındaki Hakan Duymuş ve 20 yaşındaki Ali Yoksul ile tartışmaya başladı.

Küfürleşmenin olduğu tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, İnegöl'den gelen gruptan bir kişi belindeki bıçağı çıkartarak rastgele salladı. Bıçağın isabet ettiği Hasan Zengin, İbrahim Uzan, Hakan Duymuş ağır, Ali Yoksul hafif yaralandı. Kavga eden grup geldikleri otomobil ile kaçarken, yaralılar çağrılan ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan su dolum tesislerinde ustabaşı olarak çalışan 3 çocuk babası Hasan Zengin acil serviste, evli olan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan İbrahim Uzan ise ameliyat sonrası öldü.

Yaralılardan durumu ağır olan Hakan Duymuş ile hayati tehlikesi bulunmayan Ali Yoksul'un tedavisi sürüyor. Olayla ilgili kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bıçaklı kavga olayına karıştıkları tespit edilen her iki gruptan 2'şer kişiyi gözaltına aldı. Jandarmada sorguları tamamlanan Selim Yoksul, Ali Yoksul, Sedat Gencer ve Naci Nazlısöz çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olaya karışan 3 kişinin arandığı bildirildi. - Bursa / İnegöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Uzan Hasan Zengin İnegöl Politika Güncel Haberler

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Eski günlerine döndüğü söylenen Arda Kural'ın son hali

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ayhan Bora Kaplan'ı sordular

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

Neler dedi neler! Aziz Yıldırım'dan ortalığı ayağa kaldıran sözler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title