Haberler

Kahramanmaraş'ta ürküten görüntü! Bölge halkı video çekip yardım istedi: Korkuyoruz, lütfen yetkililere ulaştırın

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden gelen son görüntü ürküttü. Göksun ilçesindeki bir köyde depremin ardından dağ yanmaya başladı. Yangını kayda alan, bir vatandaş, "Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk. Ne olduğunu bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı artarken, bölgede kaydedilen son görüntüler ürküttü.

Kahramanmaraş'ta ürküten görüntüler! Dağ, depremin ardından yanmaya başladı

DAĞDAN ALEVLER YÜKSELİYOR

Göksun ilçesine bağlı Büyükkızılcık Köyü'nde yer alan Kuş Kayası Dağı'nda depremin ardından yangın çıktı. Dağdan alevler yükselirken, görüntüleri sosyal medyada paylaşan bir vatandaş bölge halkının korktuğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta ürküten görüntüler! Dağ, depremin ardından yanmaya başladı

"KOCAMAN DAĞ YANIYOR"

"Kahramanmaraş, Göksun. Bu Büyükkızılcık Kuş Kayası dediğimiz dağ, yanardağ gibi yanıyor. Bunu uzmanlara, yetkililere ulaştırır mısınız? Korkuyor halk ne olduğunu bilmiyor. Şu anda kocaman dağ yanıyor. Eskiden hiçbir şekilde böyle bir şey yoktu normal dağ. Önce şu alttaki siyah yerden bir petrol gibi, lav mı petrol mü çok değişik şeyler oluyor burada" diyen adam yardım istedi.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Kahramanmaraş Yanardağ Göksun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (8)

Nazlı Muhip:

Lav boyle olmaz sanirim o dag volkanik bir dağ degil. Büyük ihtimal petrol cikti.

15
15
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Allah affetsin haber doğru diye bende çok aşırı tepki gösterdim . Günahına girdik buna benzer bir çok yağma tarzı olayları gördüğümüz için diğer olayların heyecanı ile doğrumudur bile demeden .... , kardeşimiz beni affetsin çok özür diliyorum.

13
4
yanıtYanıtla
Fırat Türk:

Yanardağ volkanizma harekete geçti demekki

8
6
yanıtYanıtla
Adem Gök:

Ne olacak hemşerim duman ne için çıkar altında ateş yandığını veya kaynamayan su olduğunu gösterir büyük ihtimalle depremin tetiklediği yer altındaki kaç yüzeye yaklaştı yani o yanardağ ve heran patlayabilir yetkililere sormana gerek yok beyni olan herkes bilir bunu

2
6
yanıtYanıtla
tamer sağlam:

Petrol sıkışması yanardağ değil maraş petrol yatağı üzerinde çıkarırıp işlense 50 tane maraş imaredilir hemde Dubai gibi

1
2
yanıtYanıtla
Yalçın KIZMAZ:

Arkadaş ne oluyo yav Hatay’da kanyon oluşmuş burada dağdan dumanlar çıkıyo Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.

0
0
yanıtYanıtla
Aykut Çagıl:

Volkanik plato ya benziyor bölge çevresi antik bir mega yanardağ tarzında şekillerle dolu??birde bununla sınanmayalım

0
0
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Olan olaylara asiri duygusal tepki veren bir millet var. insanlar zaten uzgun. asiri derecede olayi cok fazla dramatize etmek abartmak bilmedigi halde sacma sapan cevaplar vermek cahilane bir durum. kimse daha gitmedi kontrol icin tum prflar ve yer bilimcileri gordugu videoya gore birseyler soyluyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title