Haberler

Kağıtspor'lu Gençler İlk 16'ya Kaldı

Güncelleme:

Balıkesir'de yapılan U-15 Marmara şampiyonasında grubu şampiyon tamamlayarak bir üst tura çıkan mavi beyazlı gençler Türkiye'nin on altı takımı arasına kalmayı başardı.

U-15 Kocaeli şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor genç futbol takımı Balıkesir'de yapılan Marmara grubunda rakiplerini yenerek final vizesi aldı. Alt yapıya her branşta olduğu gibi futbolda da büyük yatırımlar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başarılarını alt yapıda da sürdürüyor.

Mavi beyazlı genç Futbolcular Barış Çoban koordinatörlüğünde antrenör Cemil Bektaş nezaretinde gruplarda ilk olarak Bursa Arabayatağıspor ile karşılaştı. Ayvalık stadında oynanan karşılaşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 3-1 kazandı.

Finalde Yalovaspor'u yendi

Bu maçın ardından Sakarya temsilcisi Tekspor ile karşılaşan mavi beyazlı futbolcular Sakarya temsilcisini 5-1 gibi farklı skorla yenerek finale kaldı. Finalde güçlü rakibi Yalovaspor ile karşılaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu gençler, karşılaşmayı 2-0 yenerek Marmara grup birincisi oldu. Bu sonuçla Türkiye finallerine kalan mavi beyazlılar Türkiye'nin onaltı takımı arasına kalarak büyük bir başarı elde etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Kağıtspor Türkiye Marmara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title