Haberler

Kadın Hakemlerden Şiddete Kırmızı Kart Sergisi

Güncelleme:

Emre Koşak'ın, Bursa'da görev yapan kadın hakemlerin fotoğraflarının yer aldığı, Kadına Şiddete Kırmızı Kart Sergisi açıldı.

Emre Koşak'ın, Bursa'da görev yapan kadın hakemlerden Fatma Yavuzarslan, Ayça Soyutürk, Seray Sezgin, Ceren Arslan, Sema Sertler, Habibe Yorgun, Duygu Kabataş ve İpek Eroğlu'nun portrelerinden oluşan fotoğrafların yer aldığı, Kadına Şiddete Kırmızı Kart Sergisi Korupark Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Açılış törenine, sergiye konu olan kadın hakemlerin yanı sıra Korupark AVM Müdürü Feyza Acar Sönmezer, Emine Örnek Okulları Kurucusu Emine Önek, basın, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Serginin açılışında konuşan Emre Koşak, kadına şiddet konusunu gündeme getirmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü beklemek gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi. Şiddetin ilacının sevgi ve saygı olduğuna inandığını ifade eden Koşak, Benim bu tarihi seçmemin tek nedeni eşim Gizem Çelik Koşak'ın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dünyaya gelmesi. Bu sergiyi eşime doğum günü hediyesi olarak sunuyorum dedi.

Emre Koşak'ın resim sergisi 16 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceren Arslan Kabataş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title