Haberler

Kadın Erkek İlişkileri Konulu Söyleşi

Güncelleme:

GKV' de kadın erkek ilişkileri konulu söyleşi yapıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında Psikolog Sibel Elbeyli tarafından gerçekleştirilen Kadın Erkek İlişkileri konulu söyleşi büyük ilgi gördü. Sevgi ve aşk arasındaki farkın gözler önüne serildiği söyleşide mutlu evliliklerin sırları da anlatıldı. Söyleşiye GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy ve GKV'li öğretmenler katıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen geceye Psikolog Sibel Elbeyli'nin Kadın Erkek İlişkileri konulu söyleşisi damga vurdu. Geceye GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli Kurulu Üyeleri Av Aysel Tokatlı, Esin İncioğlu, Şahinbey Lions Kulübü eski başkanı Nazan Tuğsuz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç Dr Atanur Vergili, GKV Liseleri Müdürü Fevzi Beşe, İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bozgeyik ve çok sayıda davetli katıldı. Aşk'ın ömrünün 12-14 ay arasında sınırlı olduğunu ifade eden Psikolog Sibel Elbeyli ilişkilerde evlilik öncesi en az altı ay bireylerin birbirlerini tanımaları için süre geçmesi gerektiğini vurgulayarak "Mutlu evliliklerin temelinde sevgi ve saygı vardır. Aşk insanların görme özürlü olduğu dönemlerdir. Bu dönemlerde kimse kimsenin kusurlarını ve farkındalığını göremez. Aşlar sevgiye dönüşmediği sürece ilişkinin ve yaşanan aşkın ömrü bilimsel verilere göre 12-14 aydır. Önemli olan bu geçiş sürecinde aşkların sevgiye dönüşmesidir." dedi. Evliliklerde çiftlerin dikkat etmesi gereken kuralları da dile getiren Psikolog Sibel Elbeyli mutlu evliliklerin sırlarını da anlattı. GKV Özel Okullarında düzenlenen gecede okul öğretmenlerinden Özlem Fındık ve Mahmut Şahinler tarafından hazırlanılarak sunulan "Kadınlar Ne İster? Erkekler Ne İster ?" konulu skeçte izleyenleri gülme krizlerine soktu.

Okul idareci ve öğretmenlerine yönelik sorulan soruların yanıtlarının mizahi bir dille anlatıldığı skeç büyük ilgi gördü. Geceye "Kadınlar" adlı şiiriyle damgasını vuran GKV Özel Okulları Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Uçar'ın ustaca seslendirmesi ilgi görürken Mahmut Şahinler ünlü sanatçı Volkan Konak'ın taklidiyle geceye damgasını vurdu. GKV Özel Okulluları müzik öğretmenleri gecenin finalinde Türk Sanat müziğinin sevilen parçalarını seslendirerek konukları adeta büyüledi. Gecenin sonunda Psikolog Sibel Elbeyli, Özlem Fındık, Mehmet Uçar, Mahmut Şahinler, Mehmet Serçeler, Esra Baykan ve Fatih Polat'a günün anısı olarak birer plaket veren GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yard. Doç Dr Atanur Vergili "Gecemize renk veren konuklarımıza ve emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Uçar Gaziantep Şahinbey Elbeyli Güncel Haberler

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title