Haberler

İzmir Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Son Yolcuğuna Uğurlandı

İzmir'de yeni taşındığı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yeşilçam'ın usta oyuncusu 85 yaşındaki Kemal İnci, Karşıyaka'da sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'de yeni taşındığı evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Yeşilçam'ın usta oyuncusu 85 yaşındaki Kemal İnci, Karşıyaka'da sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye sinema camiasından kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Yeşilçam'ın 1933 yılında Adana'da hayata gelen ve aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Bilal İnci'nin ağabeyi Kemal İnci Karşıyaka'da 15 gün önce taşındığı evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi. Bir süre önce lenf kanseri nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesi'nde kemoterapi gören ve sonuçlarının iyi çıkmasıyla 'Bu kanseri de yendim' diyerek yakınlarıyla kutlama yapan Kemal İnci için Karşıyaka Şemikler Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Kemal İnci'nin kızı Elif İnci, yeğeni Bilal İnci'nin oğlu Murat İnci, kendisi gibi oyuncu olan yeğeninin çocukları Ayça ve Ayçin İnci, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Sinema dünyasından cenazeye katılım olmaması ise dikkat çekti. Cenaze namazı öncesi açıklama yapan oyuncu Ayça İnci, basında yer alan bazı haberlere üzüldüklerini belirterek, Türk basını reyting uğruna ajitasyonu seviyor. 'Evde ölü bulundu' söylemleri doğru değil. Dedem Bilal İnci'de otel odasında ölü bulunmadı. Dizi çekmek için gittiği İstanbul'da kaldığı otelde öldü dedi. Ayçin İnci ise, Babam hem amcasına hem de kendi babasına her zaman son anına kadar maddi ve manevi destek vermiştir. Bizim ailemiz öyle bir ailedir. Biz Kemal İnci sayesinde sinemaya girdik. Ailecek emek verdik. Kemal İnci'dir, Bilal İnci'yi sinemaya yönlendiren. Hepimiz ailecek bu sektöre hizmet ediyoruz. Şundan dolayı mutluyum, amcam 85 yaşında vefat etti. Birbirini seven bir ailenin içindeydi diye konuştu. Bilal İnci'nin oğlu Murat İnci'de Kemal İnci'nin kızının son anına kadar yanında olduğunu ve yalnız olmadığını söyledi.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yeşilçam Sineması'nın usta oyuncusu için helallik alındı. Okunan duanın ardından Kemal İnci'nin omuzlarda taşınan naaşı, cenaze arabasına koyularak Doğançay Mezarlığı'na götürüldü. Kemal İnci, vasiyeti üzerine öldüğü kentte son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal İnci İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title