Haberler

Karısını pompalı tüfekle öldürüp intihar etti

Güncelleme:

İzmir'de tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren şahıs, aynı silahla intihar etti. Olay esnasında çıkan saçmalar nedeniyle çiftin 17 yaşındaki kızları da kolundan yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tamer Yurtkal (44) resmi nikahlı eşi Zahide Yurtkal'ın (44) yaşadığı Karabağlar ilçesi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki evine geldi. Eşiyle tartışma yaşayan Yurtkal, pompalı tüfek ile önce eşini ardından kendisini vurdu.

GENÇ KIZ KOLUNDAN YARALANDI

Olay esnasında çıkan saçmalardan çiftin 17 yaşındaki kızı da kolundan yaralandı. Karı-koca hayatını kaybederken kızları hastaneye kaldırıldı.

Karısını pompalı tüfekle öldürüp intihar etti

EŞİ HAKKINDA UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIĞI ÖĞRENİLDİ

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Zahide Yurtkal'ın eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

İzmir Olaylar 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

tamer topaloglu:

Daha kaç anne ölecek. Ne zaman son bulacak ölümler

63
6
yanıtYanıtla
mazhar yağmahan:

Ben hayretler içerisinde her gün onlarca cinayet haberlerini okuyorum hiç bir kurum hiç bir Allahın kulu hiç oralı olmuyor ya Allah aşkına bir sokak köpeğine birileri bir tekme atsa kıyametler kopuyor tamam hayvanları sevelim koruyalım da nerde insan sevgimiz bir ülkede insan hayatı bu kadar ucuz mu olur neden yetkililer bir çare bir çözüm bulma gibi bir cabaları yok bir ben miyim bu gibi haberlere kahır olan neder herkes suskun duyarsız…

58
2
yanıtYanıtla
Musa Gerçekçi:

Moda oldu bu ulkede.. ya eve alacaksın, yada olum..Neüzübillah..

36
6
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Bu tip haberler yayınlandığı müddetçe bu olaylar katlanarak çoğalacak. Haberleri okuyan gaza gelip karısını çoluğunu çocuğunu öldürüyor. Bu tip haberleri yayınlamadıkça bu olayların azalacağını düşünüyorum.

15
20
yanıtYanıtla
Eko bombi:

Uzaklaştırma kararı uzaklaştıramamış karar alınanların kaçını uzaklaştırabiliyo uzak durmasa cezası caydırıyomu Yaklaşımımız bence ne derdiniz probleminiz var çözelim şeklinde olmalıydı Psikolojik tedavi görmelilerdi Allah geride kalanların yardımcısı olsun

24
3
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Uzaklaştırma kararıyla olmaz. Varsa birini bulun kollarının üzerinden beton mikseri geçirin. Baya bi zaman uzaklaşır.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title