Haberler

İzmir'de kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Güncelleme:

İzmir'in Dikili ilçesinde, batan 10 kişilik balıkçı teknesinde kaybolan Medine Karaduman ve Gökhan Çakır için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve ailelerin tedirgin bekleyişi sürüyor.

KAYIP 2 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İzmir'in Dikili ilçesinde, batan 10 kişilik balıkçı teknesindeki kayıp olan Medine Karaduman ve Gökhan Çakır için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı 4 bot, 1 helikopter ve 2 dalgıç timinin görev yaptığı bölgede, ailelerin tedirgin bekleyişi ise devam ediyor. Oğlu Gökhan Çakır'dan (30) haber alamayan Yahya Çakır, "Oğlum balıkçıydı. İşçi olarak çalışıyordu. Kurtarılanlar oğlumun onlardan ayrıldığını anlattı. 'Ben kendimi kurtarırım siz gidin' demiş. Bir daha da haber gelmedi. Oğlum çok iyi yüzme biliyordu. Hava soğuk olmasa Midilli'ye kadar yüzerdi. Helikopterler, sahil güvenlik ekipleri arıyor ama bir haber alamıyoruz. Çaresiz bekliyoruz" dedi.

Hande NAYMAN/İZMİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Gökhan Çakır Dikili İzmir İzmir Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title