Haberler

İzmir boşanma kararını 'erik dalı'yla kutladı

Güncelleme:

Boşanma kararını 'Erik Dalı'yla kutladıİzmir'de yaşayan 36 yaşındaki blogger İnci Akbay, boşanmak için açtığı davanın 3,5 yıl sonra sonuçlanarak boşanmasını adliye önünde son dönemlerin popüler türküsü 'Erik Dalı Gevrektir'i oynayarak kutladı.

Boşanma kararını 'Erik Dalı'yla kutladı

İzmir'de yaşayan 36 yaşındaki blogger İnci Akbay, boşanmak için açtığı davanın 3,5 yıl sonra sonuçlanarak boşanmasını adliye önünde son dönemlerin popüler türküsü 'Erik Dalı Gevrektir'i oynayarak kutladı.

İnci Akbay, 5 yaşındaki Mavi'nin doğumdan sonra, internette kurduğu 'Mavi Bebeğim' bloğundan iyi annelik üzerine paylaşımlarda bulunduğu sırada eşinin boşanma kararını öğrendi. Yaklaşık 3,5 yıl süren çekişmeli boşanma davası 13 Kasım'da sonuçlandı. Eşinden boşanan Akbay, arkasına 'Boşandım' yazdığı ceketini giydikten sonra kararı İzmir Adliyesi önünde son dönemlerin popüler türküsü 'Erik Dalı Gevrektir'i oynayarak kutladı. Bando eşliğinde çalınan türküde Akbay'a arkadaşları da eşlik etti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında gerçekleşen kutlamanın görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı. Takipçiler Akbay'ı kutlarken, görüntüler binlerce kez izlendi. Verdiği hukuk mücadelesi sonucunda eşinden boşandığını söyleyen Akbay, Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu'ndaki öğrenimini tamamlayıp, kadınların hakkını savunmak, boşanan ve kendisi gibi şiddet gören kadınlara adli konularda yardımda bulunmak için hukuk bölümü okuyup avukat olmak istediğini söyledi. Blog sayfasında yaptığı paylaşımlarla kadınlara yol gösteren Akbay, Her sene 13 Kasım'ı Erik Dalı Günü ilan edelim derken sosyal medya hesabından, Yıllarca sürebilir bazı mücadeleler ama sonunda soyadını geri alırsın. Nefes aldığını hissedersin. Bu süreci yaşayan kadın arkadaşım, her nerede yaşıyorsan yalnız değilsin paylaşımında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title