Haberler

İZAYDAŞ'ta Off- Road Rüzgârı Esti

Güncelleme:

İZOFF Kulübü Başkanı Mustafa Özdağ ve kulüp üyeleri İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın konuğu oldu.

Çevre dostu İZAYDAŞ, İzmit Off-Road Grubu İZOFF'u ağırladı. Doğa sporu tutkunlarının bir araya geldiği İZOFF Kulübü Başkanı Mustafa Özdağ, "İZAYDAŞ'ın bertaraf çalışmalarını inceledik. Çevreye yaptığı hizmetlerle doğa dostu bir kurum olduğunu gördük" dedi.

OFF-ROAD ARAÇLARI İLE SAHA TURU

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, İZOFF Kulüp Başkanı Mustafa Özdağ, kulüp üyeleri M. Cihan Yıldırım, Sait Ertuğ, Süleyman Bayraktar, Altan Altay, Batuhan Sakaoğlu, Mesut Akkoç, Sedat Köse, Kerim Can ve Mehmet Savaş katıldı.

Doğa tutkunlarının oluşturduğu gruba önce, faaliyet alanları ve çalışma sistemlerinin anlatıldığı sunumla İZAYDAŞ hakkında detaylı bilgi verildi. Daha sonra Off-Road grubuna ait özel araçlarla depolama alanları, çöp gazından enerji üretim tesisi, biyogaz ve endüstriyel atık yakma tesisinin görüldüğü bir teknik gezi düzenlendi. Özel araçlarla sıralı bir şekilde gerçekleşen saha turunda telsiz aracılığıyla bilgiler aktarılırken renkli görüntüler ortaya çıktı.

ÖZDAĞ: İZAYDAŞ DOĞA DOSTU BİR KURUM

Doğayı çok önemsediklerini belirten İZOFF Kulüp Başkanı Mustafa Özdağ "Kentte yaşayan bireyler olarak İZAYDAŞ'ı tanıyorduk fakat çalışmalar hakkında pek bilgimiz yoktu. Şirketin atık yönetimi alanındaki faaliyetlerini öğrendik, faydalı bilgiler edindik" dedi. Özdağ ayrıca, "İZAYDAŞ'ın tehlikeli ve evsel atıklar için sistemli bir şekilde yaptığı bertaraf çalışmalarını gördük. İZAYDAŞ'ın doğa dostu bir kurum olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

SARAÇ: KENDİMİZİ ANLATMAK GÖREVİMİZ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kocaeli'nin şirketi olarak bu kentte yaşayan herkesin bu şirkette bir payı olduğunu düşündüklerini kaydetti.

Saraç "Yaptıklarımızı anlatmak bizim görevimiz. İZOFF grubunu ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Faaliyetlerimizi kendilerine anlattık. Özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın ziyaretlerini çok önemsiyoruz. Onların çalışmalarımızı yakından görmelerini, incelemelerini ve önerilerini bize ulaştırmalarını isteriz. İZOFF'un doğa dostu olmaları nedeniyle özel bir yeri var. Bizim de çevreye verdiğimiz hizmetlerle aramızda bir paralellik söz konusu. Belki ilerde ortak projelerle yine bir araya geliriz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cihan Yıldırım Mehmet Savaş Sedat Köse Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title