Haberler

İstanbul Valiliği'nde Bayramlaşma

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbulluların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Bayramla ilgili gerek trafik gerek güvenlik tedbirleri noktasında planlarımızı yaptık. Her türlü, elimizdeki imkanlarla alabileceğimiz tedbirleri azami ölçüde aldık.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbulluların Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, "Bayramla ilgili gerek trafik gerek güvenlik tedbirleri noktasında planlarımızı yaptık. Her türlü, elimizdeki imkanlarla alabileceğimiz tedbirleri azami ölçüde aldık." dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul Valiliği'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Merkez Komutanı Tuğgeneral Sadettin Alp Ergin, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan'ın da aralarında bulunduğu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Vali Vasip Şahin, burada yaptığı konuşmada, İstanbulluların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

İstanbulluların huzurlu, sağlıklı, mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini dileyen Şahin, "Bayramla ilgili gerek trafik gerek güvenlik tedbirleri noktasında planlarımızı yaptık. Her türlü, elimizdeki imkanlarla alabileceğimiz tedbirleri azami ölçüde aldık. Arkadaşlarımız görevleri başında olacaklar. İnşallah İstanbullulara daha huzurlu, daha mutlu, rahat bir bayram geçirmelerini temin noktasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Vasip Şahin Alp Ergin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title