Haberler

İstanbul Milli Eğitim Müdürü; Hem'lerin Katkısı Küçümsenemez

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar'da yıl sonu sergisini açtığı Halk Eğitimi merkezlerinin (HEM) küçümsenemeyen hizmet verdiğini söyledi.

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar'da yıl sonu sergisini açtığı Halk Eğitimi merkezlerinin (HEM) küçümsenemeyen hizmet verdiğini söyledi.

Avcılar Halk Eğitim Merkezi'ndeki sergi açılışına İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, ile Milli Eğitim Müdür Emin Engin, eğitmenler ve kursiyerlerden bir bölümü katıldı. Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, il genelinde ahşap yakmadan, el sanatlarına, kuaförlükten çeşitli alanlara kadar uzanan geniş bir yelpazede açılan kurslara binlerce kişinin katıldığını söyledi. Eğitmenlerin büyük özveri ile çalıştığını binlerce kişiyi meslek sahibi yaptıklarını kaydeden Yıldız, bu alanda büyük hizmet verdiğini anlattı.

Avcılar HEM Müdürü Sahra Köksal da, 'Hasat Günü' olarak nitelendirdiği yıl sonu sergisinde binlerce kursiyerin el emekleri ve göz nurlarının yer aldığını kaydetti. Köksal, halk eğitimi merkezlerinin hizmet verdileri her yerde insanlar için 'Vazgeçilmez rehabilitasyon merkezleri' haline geldiğini söyledi. Birçok ulusal ve uluslar arası kuruluş ile işbirliği yaptıklarını bildiren Köksal, önceki yıla oranla yüzde 80'lik talep artışı ile karşılaşmaktan gurur duyduklarını bildirerek, "Geçen yıl 16 bin olan kursiyer sayımız 25 bine ulaştı. Açık Öğretim Okulu'nda kayıtlı 15 bine yakın öğrenci ile yaklaşık 40 bin kursiyer ve öğrenci ile buluştuk" dedi. Bu arada ilçede başarılı olan eğitmenlere plaket verildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muammer Yıldız Emin Engin İstanbul Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title