Haberler

İmamoğlu'na kentsel dönüşüm programında "İşten çıkarma" tepkisi! Korumalar salondan uzaklaştırdı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da projesi KİPTAŞ tarafından yürütülen kentsel dönüşüm programında konuşurken, işten çıkarıldığını belirten İSPARK çalışanının tepkisiyle karşılaştı. Birol Durmuş isimli şahsın "17 bin kişiyi işten çıkardınız" sözlerine kürsüden yanıt veren İmamoğlu, "Sen saygısız bir konuşma yapıyorsun. Böyle olmaz. Beyefendi otursun, sakinleşsin sonra konuşalım" dedi. Durmuş sakinleşmeyince korumalar tarafından salondan çıkarıldı.

KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1. etabı tamamlanan ve 155 daireden oluşan Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin anahtar teslim töreni yapıldı. Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaşadıkları engellemelere rağmen projenin ilk etabını planlanan tarihten önce tamamladıklarını söyledi. İmamoğlu'nun konuşması esnasında eski İSPARK çalışanı olduğunu ve haksız bir şekilde işten çıkarıldığını iddia eden Birol Durmuş, tepki gösterdi.

İmamoğlu'na kentsel dönüşüm programında 'İşten çıkarma' tepkisi! Korumalar salondan uzaklaştırdı

İMAMOĞLU KÜRSÜDEN KARŞILIK VERDİ

Durmuş, "Ekrem başkan, 17 bin kişiyi işten çıkardın. Hak diyorsun, adalet diyorsun. Bunu söyleyin önce." diye bağırdı. Kürsüden vatandaşa karşılık veren İmamoğlu, "Sen saygısız bir konuşma yapıyorsun. Böyle olmaz. Beyefendi otursun, sakinleşsin." dedi. İmamoğlu'nun korumaları, daha sonra Durmuş'u salondan çıkardı.

"BENİ Mİ DÖVECEKSİNİZ?"

Salondan dışarı çıkarılırken tepkisini sürdüren Durmuş'un üzerine "Lanlı konuşma" diyen bir koruma yürümek istedi. Sivil polisler, araya girip gerginliğin büyümesini önlerken Durmuş, "Beni mi döveceksiniz?" diyerek korumaya tepki gösterdi.

İmamoğlu'na kentsel dönüşüm programında 'İşten çıkarma' tepkisi! Korumalar salondan uzaklaştırdı

"12 YIL BOYUNCA ÇALIŞTIĞIM İSPARK'TAN ÇIKARILDIM"

Durmuş, "İBB seçimleri öncesi, o dönem AK Parti adayı Binali Yıldırım'ın kazanacağı yönünde paylaşımlar yaptığım için 12 yıl boyunca çalıştığım İSPARK'tan çıkarıldım. Sözde demokratlar, sözde özgürler. Kanser oldum." dedi.

Akciğer kanserine yakalandığını aktaran Durmuş, "Üç sene önce sağlıklı adamdım. Kafama taktım, kolay mı? Siz beni engelli yaptınız. Kiramı veremiyorum. Devletin verdiği engelli parası ve sosyal yardımlarla yaşıyorum." diye konuştu.

İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜRME SÖZÜ VERDİLER

Belediyeden olduğunu belirten bir yetkili, Durmuş'a kendisini Ekrem İmamoğlu ile görüştüreceğini söyledi. Programda, konuşmasını yaptıktan sonra sahneye çağrılan vatandaşlara anahtarlarını teslim eden İmamoğlu alandan ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem İmamoğlu Eyüpsultan İspark Kiptaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Ali KARA :

Şimdi bu adama provagatör derler, halbuki gerçeğin ta kendisi. O işsiz kalan insanların haline ben de şahit oldum. Ana muhalefet belediyeleri binlerce çalışanı siyasi nedenlerle işten attılar. Şimdide iktidara gelince işin-evin-araban olsun istiyorsan bize oy ver diyorlar. yahu sen insanlara dünyayı dar etmişsin.

38
19
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sizin gercek yüzünüzü bu Millet gördü.Bende diyorum ki hersey sandikta güzel olacak.

23
1
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

ohoo siz daha ne gördünüz ki bunlar Allah esirgesin bir de seçimi kazanırlarsa o zaman görün. bunlar sırf inancı için başını kapatıyor diye insanların okuma hakkını kamuda çalışma hakkını ellerinden aldılar. dedesi imam diye askeri okula girmesine engel oldular.

7
4
yanıtYanıtla
Ali derviş:

Yazık Neredesiniz Belediye Arsaları Parsel Parsel Satılırken Neden Sesiniz Çıkmadı Şimdi Konuşulacak Birilerini Bulunca Konuşun Bakalım

5
0
yanıtYanıtla
Ali derviş:

21 Yıldır Hiç Birşeye Ağzını Açamayanlar Şimdi Demokrasiye Ve Yönetilen Ülke Anlayışında Konuşabiliyor Bunu Bile Anlamayan İnsanlar Var

5
0
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

kim emekçinin ekmeğiyle oynuyorsa Allah bin türlü belasını versin...

1
4
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Başkan doğru olanı yapmış. Otur konuşalım demiş gerisi gereksiz

3
1
yanıtYanıtla
Ali KARA :

1 kişiyle utandı konuştu diyelim, peki 16999 kişi ne olacak

yanıt0
yanıt0
Sadık:

Bunlar hep böyle, hele bir hükümeti ele geçirsinler.

3
0
yanıtYanıtla
Deliormanli :

Hay senin engelenmene ya ! bırak artık bu tiyatroyu... sürekli bı drama dasin.. etrafındakileri bile sıkıldı bu durumdan artık... İstanbul a kayda değer bi hizmetin olsun senin başlatıp bitirdiğin...akp den kalma projeler idare etmiyor artık...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title