Haberler

İstanbul Deplasmanında Galibiyet Arayacaklar.

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdürüyor.

Maltepe Yalıspor maçını kazanarak galibiyet serisini 9 maça çıkaran takımda moraller yükselirken, antrenmanlar da neşe içinde geçiyor.Son transfer Jana'nın takıma katılmasıyla kadrosunu iyice güçlendiren temsilcimiz sıralamada 3.sıradaki yerini koruyor.İstanbul deplasmanında kazanarak galibiyet serisini 10 maça çıkarmak isteyen takımda iyileşen Nesovic'de takımla antrenmanlara başladı.İstanbul Büyükşehir Belediyespor- Balıkesir Büyükşehir Belediyespor karşılaşması 17 Ocak pazar günü saat 14.00'de Haldun Alagaş Spor Salonunda oynanacak.

ALPER ERDOĞUŞ:GENİŞ KADROMUZ ÖZELLİKLE PLAY-OFF'DA BİZE AVANTAJ SAĞLAYACAK.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Alper Erdoğuş ''Bu hafta Maltepe Yalıspor galibiyetiyle 9 maçlık galibiyet serimizi 10 maça çıkardık.Aynı zamanda sıralamadaki yerimizi de korumuş olduk.Bu maçta yabancısız oynadık.Ancak şans verdiğimiz oyuncularımız çok iyi performans gösterip oynamak için hazır olduklarının mesajını verdiler.Play-Off'da arka arkaya oynanacak karşılaşmalarda geniş kadromuzun bize avantaj sağlayacağını düşünüyorum.Bu hafta deplasmanda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanıp galibiyet serimize devam etmek istiyoruz.Bu hafta aramıza Jana'nın da katılmasıyla daha da güçlendiğimizi söyleyebilirim.Bir yandan maç oynarken,bir yandan da Play-Off'a yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yalıspor Maltepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title