Haberler

Kocasının gittiği masaj salonunu basmıştı! Görüntülerin ardından çalışma başlatan polis, işletmenin 5 kez mühürlendiğini belirledi

Güncelleme:

İstanbul'da eşinin birçok kez gittiği masaj salonunda fuhuş yapıldığını iddia ederek işletmenin kapılarını tekmeleyen kadının görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından emniyet harekete geçti. Emniyet müdürlüğü ekipleri yaptığı incelemede söz konusu iş yerinin daha önce 5 kez mühürlendiğini belirledi.

İstanbul Esenyurt'ta eşinin gittiği masaj salonunda fuhuş yapıldığını öne sürerek işletmenin kapılarını tekmeleyen kadının görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından emniyet çalışma başlattı. Emniyet, masaj salonunun daha önce 5 kez mühürlendiğini tespit etti.

"İÇERİDE BİR SÜRÜ ADAM KÖPÜKLENİYOR"

İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde iddiaya göre eşinin birçok kez spa salonuna giderek masaj yaptırdığını öğrenen kadın, salonun olduğu adrese gitti. Eşinin orada olmadığını öğrenen kadın, iş yerinin önünde bağırmaya başladı. Kadın spa salonunda yasa dışı fuhuş yapıldığını öne sürerek, "Ben deli değilim. İçeride bir sürü adam köpükleniyor" diyerek etraftaki vatandaşlara seslendi.

MASAJ SALONUNUN KAPILARINI TEKMELEDİ

Çevredeki kalabalık kadını sakinleştirmeye çalışırken, bir adamın, "Bu şekilde burayı basarsanız haneye tecavüz etmiş olacaksınız ve siz suçlu olacaksınız. Zabıta, polis ile gelseniz daha iyi olur" dedi. Öfkeli kadın, "Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti?" diye yanıt verdi. Bir süre sonra sinirli kadın, spa salonunun kapısını tekmelemeye başladı. Bunun üzerine kapıyı açan iş yeri çalışanı, kadın ile kavga etmeye başladı. Vatandaşların müdahalesi ile ikili ayrılırken çalışan iş yerine geri döndü.

DAHA ÖNCE 5 KEZ MÜHÜRLENMİŞ

Olayla ilgili sosyal medyada yayımlanan görüntüler üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü çalışma yaptı. İş yerinin "spa" adı altına hizmet verdiği ve daha önce 5 kez mühürlendiğini belirleyen ekipler, söz konusu iş yerinin en son 13 Temmuz'da kapatıldığını tespit etti. Görüntülerde faaliyetlerini sürdürdüğü anlaşılan iş yerini yeniden kontrol eden ekipler, mekanın kepenklerinin kapalı olduğunu belirledi.

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Müdürlüğü İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Erkan Can :

abla ilk iş o kocayı boşaman gerek,boyle saçmalık mı olur

89
9
yanıtYanıtla
Metin Akarsy:

Mühür Sökmenin cezası 3 Köpükten çıkar :) Böyle bir Adalet sistemi olamaz...

74
1
yanıtYanıtla
Abdulkadir Y:

Adalet mi nerde

yanıt4
yanıt0
Sunay Tuna:

Bir defa daha mühürlenir, Bi şey olmaz.

54
1
yanıtYanıtla
sedat :

Saçmalığa bak. Kocanın niyeti bozuksa orayı bırakır başka bir yer bulur. Kapı tekmeleyerek eline ne geçecek?

43
9
yanıtYanıtla
erman genç :

Türk erkekleri ilgiyi sever,, Türk kadınlarıda Kadınlar arasında oturma Gün'leri pastaları börekleri, kadınlar bunlara ayırdıkları zamanı biraz kocalarına ayırsalar eve bağlarlar,,,! 45 Dk.lık mutluluk satın alıyorlar başka bir şey değil işte,,!

27
20
yanıtYanıtla
taner ipek:

Adamlar mühür kolleksiyoncusu çıktı ehue

37
0
yanıtYanıtla
Özgür Köşe:

Ablaya bak daha ben öyle yerleri bilmem

15
20
yanıtYanıtla
Durdurun dünyayı inecek var :

Kocan rezillik yapmış da sana ne oluyor be kadın.Masaj salonu mu bitti memlekette? burayı mühürleseler başka yere gider.Sanırım kocasına aşık. Yoksa bunlarla uğraşmazdı. Sal ipini bacım.

27
3
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Rahat birakin heriflerinizi köpüklensinler ))

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title