Haberler

Kassam Tugayları: 30 İsrail Askerini Öldürdük

Güncelleme:

Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye yönelik kara saldırılarının başladığı ilk günlerde, Şucaiyye'de tek operasyonla 30 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı.

İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in kara saldırılarına başladığı ilk günlerde, tek operasyonla 30 İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, Şucaiyye Mahallesi'nde kara saldırılarının başladığı 17 Temmuz'dan sonra tek operasyonla 30 İsrail askerinin öldürüldüğü duyuruldu.

"4 ZIRHLI ARAÇ TAHRİP EDİLDİ"

İsrail askerlerinin, ön saflarda yürütülen mücadeleden dönen savaşçılar tarafından öldürüldüğü kaydedilen açıklamada ayrıca, Han Yunus'ta birkaç gün önce düzenlenen operasyonda, İsrail ordusuna ait 4 zırhlı aracın tahrip edildiği olayda, bir İsrail askerinin öldüğü çok sayıda askerinin de yaralandığı ifade edildi.

Öte yandan İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada Aşkol bölgesine roket düşmesi sonucu bir kişinin hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.

67 ROKET BOŞ ARAZİYE DÜŞTÜ

İsrail ordusu gece saatlerinden bu yana Gazze'den İsrail tarafına atılan roket sayısının 74 olduğunu, bunlardan 7'sinin Demir Kubbe füze savunma sistemleri tarafından imha edildiği, 67'sinin ise boş arazilere düştüğü ve herhangi bir zarara neden olmadığını açıkladı.

İsrail'in Gazze'ye 7 Temmuz'dan bu yana düzenlediği saldırılarda bin 660 Filistinli'nin hayatını kaybettiği, 9 bin kişinin yaralandığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şucaiyye İsrail Hamas Gazze Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

fazılbey..:

allh sizinle olsun ey kasam tugayları ve yınede allah ahirette elbetteki kafirlerin hakkından gelecek ondan şübhemiz yoktur ancak bizde o yüceler yücesi allahtan bunu isterız allah dünyadada yahudilerin burnlarını kırmasını isteriz onları en alçak en rezzil durumuna düşürsün dileğiyle inşaallah inşaallah inşaallah amin..

46
2
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

ALLAHINIZA KURBAN OLURUZ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN HEP YANINIZDAYIZ FİLİSTİN GAZZE KASSAM TUGAYLAR HİÇ KİMSENİN YAPAMADIĞI YAPIYORSUNUZ DÜNYANIN KORKTUĞU İSRAİLLİLERİ ÖLDÜRMENİZDEN DAHA BÜYÜK BİR CESARET OLAMAZ HELAL OLSUN

46
1
yanıtYanıtla
orbay:

Ne yazik ki, hiç bir ulke kendine guvenipte bu direniscilere destek vermiyor. Arap yoneticilerin allah belalarini versin. Adamlar tahtan baska dusunceleri yok, avrupa ulkeleri zaten sionist, amerika daha beter. gazalilarin bahtlari kara, sionism ve arap yoneticilerin kancikligidir. Boykota devam...

36
1
yanıtYanıtla
fikret özdek:

ALLAH U EKBER VURUN GEBERTTİN BU ALLAH TARAFINDAN LANETLENMİŞ BU ALÇAK İTRAİLLİLERİ KÖKÜNÜ KURUTUN ZATEN YOK OLACAKLAR KURAN BİZE BU MÜJDEYİ VERMİŞ ALLAH MÜSLÜMANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

35
2
yanıtYanıtla
adem gümüşademgumus@windowslive.com:

yüreğine sağlık kardeş

yanıt0
yanıt0
kassamın sonu:

israil,kassam tugaylarının kökünü kurutsun.ne geliyorsa filistinin başına bu yobazların yüzünden geliyor.roket atıp cennete gideceğini zanneden mikrop adamlar..

3
32
yanıtYanıtla
H.evrendurmaz:

Kur''andada açık bir şekilde bakara suresinde israiloğullarının üstün ve yüce ırk oldukları vurgulanmıştır. Siz ne kadar parçalarsanız parçalayın kendinizi Allah onları bizden üstün yaratmış.

4
31
yanıtYanıtla
iskenderyakamoz@hotmail.com:

BENİM OKUDUĞUM KUR''''ANDADA LANETLENMİŞ TEK MİLLET TE İSRAİLOĞULLARIDIR YANİ YAHUDİ MİLLETİDİR.EBABİL KUŞLARIYLA HELAK EDİLEN TEK MİLLET.SEN HANGİ KUR''''ANDA BAHS EDİYORSUN DANGALAK.

yanıt0
yanıt0
Hasan Toksoyhasantoksoy@hotmail.com:

Sen hangi Kur''an''ı okudun zevzek? Kur''an ''''onlar üstünlüklerini iddia ederler'''' diyor. Sen bunu anlamadıysan gerçekten çok salakmışsın, ya da kasten yaptın bu çarpıtmayı. O zaman da hainsin. Allah ihanetine mutlak bir karşılık kaydetmiştir inşallah.

yanıt0
yanıt0
azeri oglu25azerioglu25@mail.com:

YUCE ALLAH CANIMIZ ONA VEDA OLSUN INSEALLAH BIZLERE EMANET ETDIYI KURAM KERIMDE ISRAIL MUNAFIQLERINE TAM OLARAK 600 PEGEMBER GONDERILMIS HEPSINIDE SEHID ETMISLER. IYI OKU BU RAKAMI IYI ANLADINMI?HIC BIRINE DE INANMAMISLAR.SIMDI GET ZELIL BIR HALDE ALLAHA SECDE ET TOVBE ET BAGISLANMAGINI DILE ALLAHIN RAHMETI GENISDIR QURANA LEKE YAKMA HEM BU DUNYANA HEM DE AHIRETINE YAZIK ETME

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title