Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Güncelleme:

İsrail ile Mısır askerleri arasında Gazze Şeridi'nin güneyinde bulunan Refah Sınır Kapısı yakınında çatışma yaşandı. İsrail basını, çatışmada 1 Mısır askerinin öldüğünü belirtirken Mısır Ordusu ise yaptığı açıklamayla haberi doğruladı.

İsrail ile Mısır askerleri arasında Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı yakında çatışma yaşandı.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Refah Sınır Kapısı'nda Mısır askerleri ile İsrail askerleri arasında çatışma yaşandığı belirtildi. Açıklamada, olayın soruşturulduğu ve Mısır tarafıyla diyalogun devam ettiği vurgulandı.

1 MISIR ASKERİ ÖLDÜ

İsrail basını, çatışmada 1 Mısır askerinin öldüğünü belirtti. Olaya ilişkin Mısır Ordusu ise, Refah'ta sınır bölgesinde açılan ateş sonucu bölgedeki güvenlik personelinden 1 kişinin hayatını kaybettiğini doğruladı.

İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma çıktı: 1 ölü

İSRAİL GECE YARISI SİVİLLERİN KALDIĞI ÇADIRLARI BOMBALADI

İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nın (UAD) saldırıları durdurması kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde dün yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarını bombaladı. Saldırıda 23'ü kadın, çocuk ve yaşlı olmak üzere en az 45 Filistinli hayatını kaybetti, 249 Filistinli de yaralandı.

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

İSRAİL'İN MISIR SINIRINDAKİ REFAH'I İŞGAL PLANI

İsrail ordusu, 6 Mayıs'ta yaptığı açıklamada, zorla yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah'ın doğusundaki bazı mahallelerin boşaltılması uyarısında bulunmuştu. Bunun ardından 7 Mayıs'ta İsrail ordusu, Gazze'nin Refah bölgesine kara saldırısı başlatarak Mısır'la olan sınır kapısının Gazze tarafını ele geçirdiğini duyurmuştu.

İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma çıktı: 1 ölü

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Refah Gazze Mısır Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

500

Yorumlar (38)

Mehmet Yıldırım:

yayılsın bekliyoruz üstümüze düşen neyse yaparız mazlum için ölmekse ölmek

624
97
yanıtYanıtla
Hakan:

İlk sen kaçarsın.

yanıt175
yanıt320
Erol Birol :

Aynen Hakan kardeşim. Kuru sıkı bunlar. Hane bir gece ansızın gidecektik ya bu ona benziyor.

yanıt74
yanıt130
Özcan Özcan:

TUTMAYIN KÜÇÜK ENİŞTEYİ SALIVERİN GİTSİN.

yanıt47
yanıt69
Mister No:

@Özcan Özcan ya da oz john mu demek lazım. JY değişimine hayranız. tam yanar döner disko topu gibisin. Sen o güvendiğin dağlara kar yağdığında ne yapacaksın acaba?

yanıt6
yanıt2
MÜCAHİT KELEŞ:

yakındır batisin israil

290
24
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

YAŞASIN İSRAİL

yanıt12
yanıt129
Abdurrahman Dogru:

Umarım tez zamanda üçüncü Dünya Savaşı başlar ve yeryüzü kan Gölü’ne döner inşallah

82
178
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Niye la. Ölmek istiysen tutan yok. Git Hazzeye savaş. En azından Bi işe yaran.

yanıt0
yanıt0
esra ceylan:

Sende o kan gölünü elinde starbucksunu yudumlarak izleyeceğini zannediyorsun değilmi.

yanıt3
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title