Haberler

Işığını Yansıtan Yeni Yetenek Belli Oldu:

Güncelleme:

Türkiye'yle buluşturmayı hedefleyen "Işığını Yansıt Müzik Yarışması"nın büyük finali 26 Ağustos'ta Marmara Forum'da gerçekleştirildi.

"Emre Atabek"

Televizyon ekranları dışında ilk kez Marmara Forum tarafından düzenlenen bir müzik yarışması olan Işığını Yansıt'ın Zuhal Olcay, Cahit Berkay, Nihat Odabaşı ve Selçuk Kaya tarafından büyük ödüle layık görülen birincisi Emre Atabek oldu. Jüri üyelerinden Zuhal Olcay, final gecesinde tüm davetlilere benzersiz bir müzik ziyafeti sundu ve seyircilere şöyle seslendi: "Yeni star adayı kapıya dayandı. Emre Atabek ismine dikkat, adını daha çok duyacaksınız."

Işığını Yansıt yarışması sayesinde 1.200 kişi arasından sıyrılarak profesyonel müzik dünyasının kapılarını aralayan birinci Emre Atabek, Cahit Berkay tarafından bestelenmiş bir şarkıyı Zuhal Olcay ile düet yaparak seslendirecek. Single albümü yapılacak şarkının video klibi ise usta fotoğraf sanatçısı ve yapımcı Nihat Odabaşı tarafından çekilecek. Başarılı menajer Selçuk Kaya da birinci olan yarışmacının menajerliğini üstleniyor.
İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum'un düzenlediği, jüri üyeleri arasında Moğollar grubunun efsane müzisyeni Cahit Berkay, usta oyuncu ve ses sanatçısı Zuhal Olcay, başarılı fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı ile organizatör ve menajer Selçuk Kaya bulunan Işığını Yansıt Müzik Yarışması'nın büyük finali 26 Ağustos 2017 akşamı Marmara Forum'un muhteşem terasında gerçekleştirildi. Canlı performanslarını jüri önünde sergileyen finalistlerin Can Topallı, Cihan Er, Ece Pulaş, Emre Atabek, Ezgi Yalçın, Furkan Hakan Yılmaz, Mert Yıldan, Nilgün Rüstem'in heyecanlı bekleyişinin ardından kazanan Emre Atabek olarak açıklandı. Organizasyon kapsamında jüri üyelerinden Zuhal Olcay, verdiği muhteşem müzik ziyafetiyle final heyecanına damgasını vurdu.

Marmara Forum'un bu yıl birincisini hayata geçirdiği "Işığını Yansıt" ses yarışmasının jürisinden finale ilişkin değerlendirmeler şöyle:

Zuhal Olcay: "1.200 kişi arasından en doğru sanat adamını seçtiğimize inanıyorum. Gerek sesi, gerek sahne performansı bizi büyüledi. 'Emre Atabek' adına dikkat, daha çok duyacaksınız. Yeni star adayı kapıya dayandı."
Cahit Berkay: "Sanat adına önemli bir arkadaşı birinci seçtik. Şarkılarının dilden dile dolaşacağı kanaatindeyim. Yolu açık olsun biz her zaman yanında olmaya çalışacağız.
"
Nihat Odabaşı: "Sesi, sahnesi ve görüntüsü ile gümbür gümbür bir star adayı geliyor."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Odabaşı Cahit Berkay Zuhal Olcay Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title