Haberler

İntihar Eden Kaymakam İçin Camide Namaza İzin Verilmedi

Güncelleme:

Darbe girişimi kapsamında görevden alınan, koruma polisinin silahı ile intihar eden Manisa Ahmetli İlçe Kaymakamı Necmi Akman'ın kendi mahallesinin camisinde cenaze namazı için izin verilmedi.

Manisa'nın Ahmetli İlçe Kaymakamı görevindeyken darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan ve koruma polisinin tabancasıyla intihar eden Necmi Akman, memleketi Samsun'da toprağa verildi.

KORUMA POLİSİNİN SİLAHI İLE İNTİHAR ETTİ

Manisa'nın Ahmetli İlçe Kaymakamı evli ve 3 çocuk babası olan Necmi Akman, darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldı. Bunun üzerine koruma polisinin tabancasını alarak başına ateş eden Kaymakam Necmi Akman, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

EVLERİNİN ÖNÜNDE HELALLİK ALINDI

Kaymakam Necmi Akman'ın cenazesi dün gece memleketi Samsun'a getirildi. Bu gün İlkadım ilçesinde bulunan Hastanebaşı Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirilen Akman için burada helallik alındı.

MAHALLESİNİN CAMİSİNDE NAMAZA İZİN VERİLMEDİ

Bu sırada aile, evlerinin yanında bulunan camide cenaze namazının kılınmasını istedi. İzin verilmemesi üzerine cenaze, Çatalarmut Mahallesi Mezarlığı'na götürülerek kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmi Akman Ahmetli Samsun Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

deniz karataş:

allah icin niye camiye alınmıyor anlamadım ortalıgı kim karıstıryorsa aynı acıyı allah ona verir camiyi kabul edilmeli cami kim icin acık

19
3
yanıtYanıtla
adam:

Artik bundan sonra sadece biatci AKhainlerin namazi kilinacak

15
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title