Haberler

İntihar Bombacısı İçin Tören Düzenlediler

Sultangazi'deki 75.Yıl Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda polis memuru Bülent Özkan'nın (37), şehit olmasına neden olan canlı bomba İbrahim Çuhadar için evinin bulunduğu Sarıyer Küçükarmutlu'da tören düzenlendi.

Sultangazi'deki 75. Yıl Polis Merkezi'ne düzenlediği saldırıda polis memuru Bülent Özkan'nın (37), şehit olmasına neden olan canlı bomba İbrahim Çuhadar için evinin bulunduğu Sarıyer Küçükarmutlu'da tören düzenlendi. İntihar Bombacısı için düzenlenen tören Küçükarmutlu Cemevi'nde yapıldı.

Haber-Kamera: Uğur ALAATTİNOĞLU / İSTANBUL DHA

Sarıyer Küçükarmutlu Cemevi'nde, saat 11.00 sıralarında düzenlenen törene Çuhadar'ın babası Hüseyin, annesi Kamer, yakınları ile ellerinde kırmızı flamalar bulunan yaklaşık yüz kişilik bir grup katıldı. Cenaze, cemevi bahçesine getirildiğinde toplanan kalabalık, 'İbrahim Çuhadar ölümsüzdür", 'Katil devlet hesap verecek" şeklinde sloganlar attı. Anne Kamer Çuhadar, oğlunun tabutunu öperken, anne ve baba yanındakilerin desteği ile ayakta durabildi. Grup Çuhadar için saygı duruşunda bulundu. Yapılan konuşmanın ardından Çuhadar'ın kırmızı beze sarılı tabutu omuzlara alınarak evinin önünden geçirildi. Tören sırasında polib, Küçükarmutlu Polis Merkezi etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bombacının cenazesi, törenin ardından toprağa verilmek üzere Gazi Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Çuhadar Bülent Özkan Sultangazi Sarıyer Politika Güncel Haberler

title