Haberler

Pendik'te İmamoğlu'nun mitinginden ayrılan gençlere saldırı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'teki mitinginden ayrılan gençlere, AK Partili olduğu öne sürülen bir grup saldırdı. Bir kişi hastaneye kaldırılırken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil, provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın" açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Pendik'te miting düzenledi. Mitinge katılan bir grup genç, alandan ayrılırken AK Partili olduğu iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. Çok sayıda kişi yaralanırken bir kişi, Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAFTANCIOĞLU'NDAN SERT TEPKİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hastaneye kaldırılan kişiyi arayarak geçmiş olsun dileğini iletti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kaftancıoğlu, saldırıya sert sözlerle tepki gösterdi.

"O YURMUKLARIN HESABINI SORACAĞIM"

Kaftancıoğlu paylaşımında şunları söyledi: "Pendik'teki coşkuyu görünce kaybedeceklerini görüp AKP irtibat bürosundan çıkarak gençlerimize saldıranlar! Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil, provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın!"

İmamoğlu'nun mitinginden ayrılan gençlere saldırı

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Canan Kaftancıoğlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Pendik Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

ismail bey :

Dhkpc liler, hapishanelerde jandarmayı protesto için bedenlerine naylon sarar, kendilerini yakarlardı... Ayni taktik. Karşıya zarar vermek için kendilerini bile yakar bu chp liler.

1
1
yanıtYanıtla
mustafa kılıç:

giris gelisme sonuc ne acaba?

0
0
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Kaftancıoğlu sen kimsin ki hesap soruyorsun. Hesabı mahkemeler sorar. Gerçi siz işinize gelmeyen hiçbir mahkeme kararınıda kabul etmiyorsunuz ya sonra da demokrasiden bahsediyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title